dimecres, 30 de maig del 2007

FUTBOL BASE I FEMENÍ CADET. L'ALEVI FINALISTA'

LLEIDA-ESPANYOL: (COPA CATALUNYA, 21:45 h. TV3)



FUTBOL BASE.

L’Espanyol aleví es va classificar ahir per la final del Campionat de Catalunya en vèncer en partit avançat al EC Granollers per un resultat de 2-0.

El conjunt vallesà (11è al campionat de lliga) havia accedit a les semifinals després de derrotar amb contundència al Can Rull Romulo Tronxoni (5-2) en quarts i al Sant Andreu per la mínima (1-0) en vuitens.

Si bé la primera part ha estat molt més igualada, amb ocasions per els dos equips, i ha acabat amb empat a zero,a la segona l’Espanyol va anar a sentenciar per la vía ràpida, i fruit del major domini i ocasions han sigut els dos gols que li han donat el passi a la final.

El rival sortirà del guanyador de l’altre semifinal entre el Barça (que ha deixat fora a Tarragona i Europa) i el Lleida (8è al campionat de lliga) que va donar l’autèntica sorpresa en deixar fora a la Damm (3è) en vuitens, i al Gimnàstic de Manresa en quarts.

Entre avui i demà, el RCD Espanyol disputarà els quarts de final (a partit únic) en la nostra Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós, dels Campionats de Catalunya de Infantils i Cadets.

Avui a les vuit es disputarà l’eliminatòria de Infantils. Es dona la casualitat que el rival és el mateix: Jàbac Ca’n Jofresa. Els jugadors entrenats per Josep Oliver s’enfrontaran a un rival, el Jabac que va deixar fora a la tanda de penals a la UE Cornellà. En el campionat de lliga els de Terrassa van quedar classificats en desè lloc.

Demà a les vuit del vespre es disputarà l’eliminatòria de Cadets. El Jàbac va eliminar derrotant per 6-0 en l’eliminatòria de vuitens al Cubelles, en un duel entre els dos darrers classificats en el Campionat de lliga de Divisió d’Honor Cadet. El cuer Cubelles no va conèixer la victòria en tota la lliga. Per tant no creiem que tingui cap tipus de problemes els homes de Planagumà per derrotar als de Terrassa.

El RCD ESPANYOL Cadet s’ha imposat en el torneig que estava disputant a França en derrotar en la final a ADO La Haye, mentre que en Semifinals van derrotar al Nice, que ha guanyar a la final de consolació (i per tant tercer) al Saint Etienne. Cinquè el Sochaux, (3-1) sisè el Inter de Milan, setè Six Fours, (2-0) vuitè Turku. Pol Freixanet escollit millor porter del torneig.

Resultats Fase Grups:

ADO La Haye - FC Six Fours/Le Brusc : 1-1 ; FC TPS Turku - FC Sochaux 2-3 ; Inter Milan - OGC Nice : 0-2 ; RCD Espanyol - AS St Etienne : 0-1.

FC Six Fours/Le Brusc - OGC Nice 0-2 ; Inter Milan - ADO La Haye 0-1 ; FC TPS Turku – RCD Espanyol 3-4 ; FC Sochaux - AS St Etienne 0-3 ;

OGC Nice - ADO La Haye 2-0 ; Inter Milan - FC Six Fours/Le Brusc 1-0 ; AS St Etienne - FC TPS Turku 2-2 ; RCD Espanyol - FC Sochaux 1-1.

http://blogs.aol.fr/nonolemal/Lessportsdanslouest-Var/

JUVENIL


L’Espanyol juvenil ha quedat finalista en el Torneig Internacional d’Angers al perdre la final davant el Standard de Lieja per un gol a zero. A les moltes baixes, cal afegir que hi van participar jugadors no habituals i fitxatges per la propera temporada. Recordem que els més destacats de l’equip estaven amb l’Espanyol B.

L’Espanyol a la fase de classificació es va enfrontar al Treviso, a la Selecció USA, i a la Selección 49. A l’altre grup hi eren presents Boavista, Satandard, Bamako i Angers.

L’Espanyol havia estat el campió de la passada edició.
Molt curiós (fitxeu-se amb el llistat d’equips) tal com han anomenat al RCD Espanyol en el cartell del torneig... Foto; Angers. Trophée de l’Avenir.


FEMENÍ CADET L’equip Cadet femení ha entrat en una ratxa dolenta en els darrers mesos. En el campionat de Catalunya en la fase de lligueta a una sola volta que han estat disputat, va empatar a dos davant el Vic Remei en la darrera jornada , resultat que malgrat tot, li val per classificar-se en quarta posició que li dona el passi a les Semifinals. Dos gols d’Eva van possibilitar la remuntada fins que el conjunt de l’Osona va aconseguir l’empat definitiu.
Molt tindran que millorar si de veritat s’aspira a conquerir el títol. El balanç final de dos partits guanyats, tres empatats i dos perduts, no deixa gaire marge a l’esperança. Aviat sortirem de dubtes.


CLASSIFICACIÓ FINAL.

CLASSIFICACIÓ PJPTS PG PE PP GFGC
1 FC BARCELONA721600523
2 BASE VIC REMEI CF7165111611
3 CF BADALONA 7155023618
4 RCD ESPANYOL79232218
5 UE RUBÍ 79304830
6 FE At. VILAFRANCA772141717
7 FF TORROELLA74114831
8 CF CALDES MONTBUI70007346



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M