divendres, 1 de juny del 2007

EL CADET A SEMIFINALS. (5-0)

El Cadet del RCD Espanyol va certificar ahir la seva classificació per les semifinals del campionat de Catalunya en vèncer al Jàbac Ca’n Jofresa de Terrassa per un resultat de 5-0 que no deixa marge al dubte de la superioritat del conjunt blanc i blau. En tot, els homes de Lluis Planagumà no van pogué avançar-se en el marcador fins el segon temps, ja que els visitants es van defendre bé i la manca d’encert dels espanyolistes van fer que s’arribés al final dels quaranta minuts reglamentaris amb empat a zero.

Per tant dons, els tres equips han passat ronda aquesta setmana. Dimarts ho va fer l’aleví que derrotant al EC Granollers per 2-0 va assolir la final de la competició. Dimecres i dijous infantils i cadets han conquerit el bitllet per les semifinals en les respectives competicions al guanyar al Jàbac Ca’n Jofresa en ambdós categories.

Les finals (si no hi ha canvi de darrera hora, tal com funciona això dels horaris i la FCF) seran a Canovelles el dia 9 de Juny. De moment ja els alevins hi estaran. Dimarts que ve a la Ciutat Esportiva, l’equip entrenat per Josep Oliver, s’enfrontarà a la Damm en un partit de lo millor que es pot veure en categoria infantil ja que serà segon contra tercer classificat al campionat regular. En quan al Cadet, de moment encara no sabem ni rival ni horari. Ja informarem oportunament tant ràpid com tinguem les dades.

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M