dijous, 31 de maig del 2007

JARQUE RENOVAT FINS 2011







Segons informa la web oficial del RCD Espanyol, Daniel Jarque ha signat aquest matí la seva ampliació de contracte fins el 2011.



Amb presencia del President Daniel Sánchez Llibre, el vice-president encarregat de l’àrea esportiva Sebastián Javier i el director esportiu Paco Herrera.


Punt final a una de les situacions complicades en el futur dels homes importants en el RCD Espanyol. Tot i que encara tenia contracte en vigor, ja sabem el que passa quan s'arriba al darrer any...

Pas important el que ha aconseguit el director esportiu del Club, Paco Herrera, en el seu propòsit de renovar els homes fonamentals d’aquest club. Els propers seran Moisés i Coro, i tan sol quedarà per confirmar o no, el tema de Ivan de la Peña, qüestió aquesta que ja per llarga, i pesada cansa i bastant. Esperem que es decideixi ja ben aviat “Lo Pelat”.

foto d'arxiu: josep maria. Jarque, altre ídol del espanyolisme fotografiat en el lloc d’on a sortit: la fàbrica de Sadrià.

5 comentaris:

Emilio ha dit...

Lo de Jarque es una grandísima noticia company.
¿ Estaremos empezando a hacer las cosas bien ?.

Anònim ha dit...

be be i be!! com diu l'emilio igual comencem a fer les coses tal i com s'han de fer!! vincent vega

Josep Maria ha dit...

Hola Emilio; no te he podido contestar antes. En efecto, buena noticia. Y si se tiene que negociar si hay alguna oferta con todas las cartas en la mano. Lo que no tiene que suceder más lo que pasó con Maxi... vendrelo por menos precio del pagado cuando era un desconocido prácticamente por que solo le quedaba un año de contrato... O con Lopo.
Salutacions Vincent Vega.

Anònim ha dit...

Igual que a la lliga a la hora de la veritat us "cagareu pata pa bajo" i la copa sera per qui la mereix de veritat el gran i unic Futbol Club Barcelona, que representa els valors del nostre poble i la seva senyera i NO una colla de fatxes amb la bandera española i de qui els catalans sentim vergonya aliena quan els veiem a les grades de Europa perseguin en els seus propis companys per el fet de portar alguna (poques) senyera.
Visca el BARÇA i Visca Catalunya.
A CAP PERICO L'ENTERRERAN AL FOSSAR DE LES MORERES !!

Josep Maria ha dit...

Quin honor: "Un culé"...En la meva pàgina... Pensava que ja no n'hi havien, amb tantes copes perdudes...
En primer lloc, dir-te que si no tens altre cosa més productiva que fer que deixar comentaris en la pàgina d'un perico, sento llàstima per tu. Segon, deixarè el teu comentari, per que veigis que els PERICOS EL 99% -MENYS AQUESTS QUE HAS ENOMENAT I QUE HAS FET D'UNA MINORIA PER DESGRÀCIA EXISTENT, LA MAJORIA -(sí, aquests que anomenes fatxas i vols englobar a la resta d'una afició que és i se sent catalana...)som gent democràtica cosa que en els vostros panflets i diaris i mitjans de comunicació la CENSURA és total, i mai deixarian aquest missatge si fos en els mateixos termes en contra del club fundat per un suïss, i que porta colors suïssos, i que va ser com cap altre beneficiat en el franquisme gaunyant títols, recalificacions de 2.99 de coeficient, ampliacions de la lliga per evitar promocions de descens, i altres històries que ara no venen a compte...
jo en canvi per que tothom veigi la teva forma excloient de veure la vida i el futbol, les nacionalsocialistes maneres de identificar la política amb l'esport, el negar inclòs la catalanitat en funció d'una supossada raça aria culé... no t'esborraré aquest mitsatge... Els demés es clar que si, per que son spam. Amb missatge ja quedes retratat, maco.
Que et vagi bè, i sobre tot no et suicidis com el teu fundador (vaja, el de la referència de la raça aria culè) si no guanyeu els títols. Per que en el futbol com en el joc, s'ha de saber guanyar i perdre. Nosaltres els pericos hem demostrat (davant el Zaragoza tens un exemple) que sabem guanyar, i (davant el Sevilla en tens un altre) que sabem perdre. La majoria de vosaltres, bueno per ser equanim, diré una part de vosaltres ( en el que suposso deus estar tu) no sabeu ni guanyar (arrasseu el mobiliari públic i deixeu més de mig milió de euros de destrosses) ni perdre...
Salutacions anonim...




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M