dimarts, 29 de maig del 2007

A UN D'IGUALAR A MARAÑÓN

Raul Tamudo Montero es a només a un gol d’igualar i a dos de superar a Rafael Carlos Pérez González, més conegut per Marañón com a màxim golejador de la història del RCD Espanyol. Amb el gol davant el Recreativo ja s’ha situat amb 110 gols.

És a més el segon jugador que amb la samarreta del Espanyol ha assolit la xifra de tres dígits, quedant ja molt lluny d’ambdós jugadors, els registres del mític Julián Arcas. Aquí teniu la llista dels jugadors que han mantingut el idil•li amb el gol vestint els colors blanc i blaus del nostre club.

Deixant aspectes més o menys grats que es puguin tenir entorn la personalitat de Raul Tamudo, deixant temes que siguin veritat o no, serveixen senzillament d’arguments dels seus detractors, el que queda clar es que som molts (i jo m’incloc) que estem desitjant que Tamudo superi ja d’una vegada la marca de Marañón, i no per cap motiu en particular contra el golejador navarrès, si no per que amb aquest club estem necessitats de mites, de gestes històriques, de noves fites, d’al•licients al marge dels propis encontres, i sobre tot per que tots volem que qui ens ha ajudat a guanyar dues Copes amb els seus gols prodigiosos, qui ha sortit de la pedrera, dels nostres juvenils després de haver-se incorporat del Milán de Santa Coloma, acabi triomfant definitivament en la HISTÒRIA PERICA, i sigui definitivament reconegut com el més IMPORTANT jugador de tota la nostra història, malgrat que tècnicament no hagi sigut el millor i tots ho sabem (ell el primer que ho sap).

M’agradaria que el 112 fos la victòria del RCD Espanyol en el marc idoni per la confirmació de tal gesta.

M’agradaria molt que el 112 servís per que Raul Tamudo donés els tres punts en el marc idoni per reivindicar-se en mig de tota la gent (mitjans de comunicació) que mai ha valorat la seva carrera, i la volgut utilitzar com a punta de llança en mig del enfrontament entre l’Espanyol i l’actual entrenador del tercer equip de Catalunya.

M’agradaria que el 112, fos en aquell camp on portem un quart de segle sense fer passar per la pedra a una gent prepotent, i responsable de deixar l’esport català com un solar, amb la seva política de terra cremada fent servir el talonari.

M’agradaria que el 112 sigui un moment de joia i alegria de tots els pericos siguin o no “tamudistes” i que sigui patrimoni de la història del nostre club per sobra de filies i fòbies de molts espanyolistes. Que un moment així serveixi per reivindicar encara més el nostre Sentiment Perico.

GOLEJADORS DE LA HISTÒRIA DEL RCD ESPANYOL

MARAÑÓN111TAMUDO 110ARCAS86
CALVO69MARCET63ROSENDO52
JORGE50JOSÉ MARÍA46PINEDA45
GIMÉNEZ43EDELMIRO42AMIANO41
SOLSONA39LARDÍN38EGEA36
COLL36PRATS35RODILLA35
JUNCOSA34ROBERTO MARTINEZ34IRIONDO33
MARTÍNEZ CATALA31ESCAICH30PEPE MAURI29
MÁRQUEZ29ARTIGAS28MANOLÍN CUESTA28
BENITEZ 28LAURIDSEN26ARTEAGA26
MAXI RODRIGUEZ26INDIO25AMAS25
PICHI ALONSO25CAMPS24SASTRE24
RE23TIN BOSCH 23CRUELLAS22
FRANCISCO22BENAVIDEZ20TORRES20
JEREMÍAS20CASZELY20LUIS GARCÍA 20

3 comentaris:

Fernando J. Cansado ha dit...

Serà per sempre un mite del que, com he dit sempre, he estat orgullós de veure el seu debut ací a Alacant.

Anònim ha dit...

k llista mes bonica, el meu pare recorda a la meitat, k bonic veure com passa el temps i com recorden aquells magnífics jugadors.. saluts

Josep Maria ha dit...

Començo per el final Pericospio; la vaig tenir que modificar fa poc afortunadament per incloure a Luis, quan va arribar als vint...(va desplaçar a Florin Raducioui) ui, ui, ui...que en va fer 19.

Fernando: Sempre ens enrecordarem del debut al Rico Pérez. Sempre. Els pericos no oblidan mai als seus ídols i als que ho han donat tot per aquests colors.
Salutacions




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M