diumenge, 27 de maig del 2007

TORNA A REMUNTAR EL FEMENÍ I S'ADJUDICA LA II FEMENI CUP


Una altre remuntada permet al femení revalidar la Femení Cup.

¡ Campiones !
El RCD Espanyol s’ha proclamat campió de la II Edició de la Femení Cup disputada en el terreny de joc del Camp Municipal d’Aiguadolç de Sitges. Ha remuntat un gol inicial del conjunt andalús i ha pogut venjar (malgrat sigui a manera d’anècdota) la no victòria en la final de Glasgow.


Als tres minuts, Sara Serna en una jugada molt ràpida davant la sortida d’Inés, l’ha superat i el seu remat mansament s’ha anat desviant a mida que avançava i ha sortit desviat a la dreta, amb la porteria buida.

El Sevilla s’ha avançat en una jugada on un llançament bombejat a sorprès a Cristina, que no ha pogut arribar a l’esfèrica. Saltava la sorpresa, però tal com va passar ahir davant les angleses, l’Espanyol ha lograt donar-li la volta al marcador, malgrat que l’encontre avui ha estat molt més ensopit durant moltes fases del joc que ahir, i no ha tingut la profunditat i claredat d’idees que en front el Charlton, el conjunt català va exhibir.

Empata Sara
Noemí que ha estat la millor jugadora en la meva opinió d’aquest torneig, ha controlat, s’ha girat buscant desfer-se del marcatge de la seva marcadora i s’ha tret una passada magistral a l’espai obert (a l’esquerra) on Olga Moreno ”Chola” ha arribat a línia de fons, centrada perfecta i elevant-se molt bé, Sara Serna de cap, a empatat l’encontre.

Inés s’ha lluït en una magnifica intervenció al llançament de Noemí Rubio en un lliure directe sobre la porteria sevillista. Posteriorment seria Ane la que de cap remata fora una centrada de Noemi. Ane, ho intenta de falta però el seu obús es marxa per sobre el travesser.

El Sevilla ensenya les urpes
Una jugada en la que Cristina surt malament, i el remat de la davantera sevillista es tret per Míriam de la mateixa línia de gol, en l’oportunitat més clara del primer temps de les andaluses. A falta de quatre minuts per el descans, Trini dribla a Rocío , i després de desfer-se d’ella, encara a Cristina, i xuta alt en una ocasió immillorable per avançar de nou al conjunt de Híspalis. El col·legiat a instàncies del auxiliar invalida una jugada per fora de joc, que posteriorment acabarà amb gol sevillista però ja havia estat invalidada la jugada.

L’Espanyol podia posar-se per davant en una jugada desgraciada de la defensa Alexandra que al intentar rebutjar amb el cap, el que fa es rematar sobre la pròpia porteria, sortint per molt poc fora.

Joc ensopit després de la represa
La forta calor, i el desgast després dels encontres d’ahir han passat factura tant a les andaluses com a les catalanes, i no hi ha hagut aquell joc fluït i exquisit que ambdós conjunts ens tenen habituats.

Dubtes...
Míriam es confia en una jugada i la jugadora del Sevilla que segueix la jugada li roba la cartera i el seu xut acaba sent aturat per Cristina que en la segona part ha estat bastant segura avui. Un xut d’ Alicia havia sortit abans desviat però posant la por en el cos als espanyolistes.

Santi Fernández dona entrada a Raquel Corral en substitució de Kenty. Ane Bergara remata fora amb el cap una centrada de Noemí en jugada calcada de la primera part.
Palacios remata fora quan es trobava sola davant la sortida de Cristina en una de les errades defensives del conjunt perico. Aquesta mateixa jugada ha tingut altre ocasió i ha demostrat tenir molt mala punteria, al menys en el dia d’avui, ja que el seu remat ha estat molt deficient.

Noemi desequilibra
Minut trenta; Noemí Rubio agafa una pilota sense control en les immediacions de l’àrea de càstig andalusa, i deixa anar un llançament per l’esquerra de Inés que poc pot fer per evitar el gol de la victòria espanyolista. Alegria en les grades, menys en moltes de les noies del Suburense que s’han passat animant tota l’estona al Sevilla FC., (suposo que això és el que en diuen “fer país”).

¡ A patir....!
Cristina bloca una falta molt perillosa comesa sobre el semicercle de l’àrea de càstig, que es llençada fluixa. Sandra pot marcar a falta de cinc minuts del final, en un autèntic ensurt que s’ha emportat tota la parròquia blanc i blava. Sara ha estat substituïda, i Raquel Corral en una jugada en la que s’ha quedat sola després de marxar-se del seu par, ha rematat molt precipitadament fora quan podia sentenciar l’encontre.

Els darrers instants han estat del ja típicament patiment que caracteritza a aquesta entitat. Els últims instants i l’afegit s’han fet eterns, tot i que la ingenuïtat de las davanteres sevillistes ha fet que en els moments decisius no hagin marcat i al final, ja no han pogut per que el RCD Espanyol s’ha defensat molt be. Dir que per part sevillista no hi era present Amparo, Auxi, Vanesa i Ana Romero, mentre que per part perica Adriana i Raquel Cabezón, totes a la selecció espanyola, i Marta Torrejón per lesió a la mà.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Cristina, Kenti, Ane, Miríam, Chola, Lara, Noemí, Carol, Rocío, Marta Cubí i Sara. Han jugat també Raquel Corral, Laura Falces)

Sevilla FC: Inés Herrera, Rocío López, Alexandra López, Coral Dorado, Alicia Fuentes, Silvia Doblado, Sandra García, Trinidad,Espes, Rocío Ríos , Sandra Jiménez.
(Suplents; Ana Mantas, Cristina Benabides, Angela Soza, Sonia Garrido, Nadia Caballero, Maria Suárez, Victória Barea, ps.)

Àrbitre: Salvador Sànchez. Targeta groga a Míriam m. 37,per dura entrada a Sandra, Carol, m. 63, a Chola, m. 20, Alicia, m. 31.

Gols: 0-1 Sandra, 1-1 Sara, 2-1 Noemí.

Incidències; Final de la Femení Cup al camp municipal d’Aiguadolç de Sitges. L’Espanyol ha revalidat el títol conquerit la passada temporada. Miriam Diéguez ha aixecat la copa de campiones del torneig, amb la presència de diferents autoritats municipals, i de l’àrea d’Esports de la Generalitat. Antonio Martín, Fina Torres i Jaume Martínez han composat la expedició blanc i blava.
Miriam i noemi, millor jugadores del torneig, Inés la portera del Sevilla va recollir el guardó a la menys golejada, Raquel Corral i la davantera anglesa, les màximes golejadores del torneig. En el torneig sub-14 de seleccions provincials, la de Barcelona amb presència de tres jugadoras periques (Andrea Altman, Sara García i Mikaela Colet), es va imposar en la final a la de Lleida per dos gols a zero, un d'ells aconseguit per Andrea Altman.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M