dimarts, 29 de maig del 2007

L'ESPANYOL B S'ACOMIADA AMB UN DUR 0-3

L’ESPANYOL B acaba la lliga amb un equip molt mermat davant un superior Badalona

Poc hi ha a dir d’aquest encontre que només al principi del mateix va haver-hi rival per el CF Badalona.
Al minut nou, Pedraza tot sol i a plaer va enviar fora una centrada per l’esquerra de Fede Bessone, desaprofitant la més clara ocasió del conjunt de Rubi. Minuts després el propi Pedraza tampoc sabria definir una jugada en la que David Izquierdo li va donar una bona passada. No és l’any de Pedraza per els motius que sigui, i la temporada ha estat totalment decebedora amb les expectatives que s’havien creat amb el que va ser màxim golejador del filial, la temporada passada a tercera divisió.

Isaac en el dinou, salva ja el primer avís dels visitants en un contra un davant Blanco.
Monty, després es a punt de donar altre ensurt rematant un xut creuat molt perillós que se’n va còrner i fruit d’aquest servei de cantonada, Macanás estableix el 0-1 en el marcador al rematar de cap el còrner esmentat.

L’Espanyol mica a mica va desapareixent del camp, víctima de la superioritat visitant, de la major experiència, de la menor motivació envers un equip que es jugava ficar-se en les places de la fase d’ascens, i sobre tot degut a les onze baixes que ha fet que Rubi tingués que presentar un equip de circumstàncies amb la presència de molts jugadors del juvenil.

Isaac salva miraculosament el segon gol badaloní demostrant bons reflexes en la mitja sortida davant el davanter visitant. En canvi el conjunt de Rubi tan sols en llançament de falta sense conseqüències intenta crear perill a la meta de Ruben.

A la segona part jugada calcada, servei de cantonada, remat de cap i gol del Badalona que ara sí, deixava de fet el partit ja sentenciat. Només Palanca amb un xut creuat per l’esquerra de l’àrea de càstig és a punt de marcar en un Espanyol B, que ja es passejava per el camp impotent davant el resultat i el rival. El gol de Rubén Casado deixava ja tot vist per sentència, i la resta del partit ja no ha tingut major història, més que l’emoció per les noticies que arribessin del Pepico Amat i que han deixat fora de la fase d’ascens al conjunt del Badalona.

Espanyol B: Isaac, Rubén, Guille, Brian, Fede, Juanjo, Javi Márquez (Bussy, min.71), De Pablos, Pedraza (Mikel, min.71), David Izquierdo (Xavi García, min.67) i Palanca.
Badalona CF: Rubén, David Sánchez (Besora, min.49), Alain, Óscar Ramírez, Macanás, Pons, Encinas, Piti, Rubén Casado (Lezaún, min.71), Monty (Recio, min.59), i Blanco

Àrbitre: Sr. Luis Alberto Martín. Col·legi de Las Palmas. Gols: 0-1: Macanás (min.21); 0-2: Pons (min.56); 0-3: Rubén Casado (min.63).

Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Camp principal. Presencia de seguidors del Badalona que van gaudir del triomf del seu equip i celebrar la classificació per la fase d’ascens “abans d’hora” i van veure com en el temps d’afegit l’Hospitalet marcava i guanyava a Elda, i deixa amb la mel en els llavis als badalonins.

Isaac Becerra, ja va debutar amb el filial davant l'Alcoià, la passada setmana.