dijous, 31 de maig del 2007

EL PUEBLA RIVAL A SADRIÀ, A LA COPA DE LA REINA I AL MEMORIAL GLORIA SOLÀ I FUSTÉ.







fotos d'arxiu: josep maria. El Puebla en la seva visita a Sadrià, aquesta temporada en lliga.

Arriba la Copa de la Reina


El RCD Espanyol i el CF Puebla disputaran el matx d’anada dels quarts de final de la Copa de la Reina aquest diumenge a les dotze hores a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Un cop ja incorporades tant Raquel com Adriana del partit internacional de classificació per l’Europeu en que la Selecció Espanyola va derrotar per tres gols a zero a Bielorrusia, Santy disposarà de totes les jugadores amb el dubte de Marta Torrejón lesionada de la mà.

Espanyol i Puebla disputaran per tercera vegada una eliminatòria de Copa en els darrers anys (des de que es va crear la Superlliga i es va inaugurar Sadrià). Fins ara el balanç és d’una victòria per cada equip, tot i que el conjunt extremeny abans un dels més temut rival en el futbol femení nacional, en els darrers anys per qüestions econòmiques de pressupost ha baixat molt el seu potencial esportiu. En tot, no serà fàcil i més al jugar-se la tornada en terres extremenyes, cosa per la que les noies del RCD Espanyol haurien d’aconseguir un resultat bastant clar, per evitar angoixes de darrera hora en el partit de tornada.

El primer cop que es van veure les cares les blanc i blaves i les verds va ser un 12-5-2002 a l’ estrenada Ciutat Esportiva de Sant Adrià amb el resultat de:

Espanyol – Puebla 3-1 ANADA 1/8 F.
Espanyol: Irina; Ainara (Sandra 67’), Dolors Ribalta, Susanna Sala, Ruth, Goretti, (Núria Rigau, 60’), Raquel Cabezón, Olga Moreno (Yoli 80’), Montse (Simon 45’), Clara, Susanna Durà.
Puebla: Ausi; Mamen, (Maite 58’), Ana, Nai, Susana, Lali González, Maria, Yoli, Cecilia, (Chonchi, 78’), Conchi González, Lourdes
Goles: 1-0 Olga Moreno (8’) 1-1 Maria (13’) 2-1 Clara (87’) .3-1 Raquel (90’)


La tornada va ser un patiment tremend , ja que el Puebla va igualar l’eliminatòria i es va tenir que anar a la pròrroga on la jugadora sueca (que la RFEF no deixava jugar per una normativa absurda en contra dels postulats de llibre circulació europea) va ser alineada amb permís dels clubs de la Superlliga. Precisament, Elin Ekblom va fer el gol del passi a quarts de final.

26-5-2002
Puebla – Espanyol 3-2 * Prorroga (3-1) TORNADA 1/8
Espanyol: Irina, Simon, Susana, Dolors Ribalta, Yoli, Ainara, Raquel Cabezón, Olga Moreno, Elin Ekblom, Susana, Clara (Sandra, Rigau, García Castany, Goretti)
Goles: 2-1 Clara (55’) 3-2 Elin Ekblom (6’prorroga)


Menys sort va tenir el RCD Espanyol a la temporada següent, on la diferència entre ambdós conjunts es va fer més palesa al campionat de la regularitat, i en la copa en el partit d’anada les extremenyes van assolir un resultat prou bo per els seus interessos, amb un hat-trick de Conchi, una de les dues bessones i que encara aquesta temporada s’ha pogut veure per els camps de la geografia espanyola:

Anada ¼ F (1-6-2003)
Puebla – Espanyol 4-1
Puebla: Ausi; Marina, Susanna, Ani, Natalia, Alba (Marco 89’), Marta (Maria 70’) Yoli, Lourdes (Nieto 70’), Lali González, Conchi González
Espanyol: Vero; Miriea,Yoli, Susanna Sala, Rosana (Azahara 80’), Ruth, Miriam Diéguez, Raquel Cabezón, Esther (Mari 77’) Goretti, (Toha 72’), Lara Rabal, (Sandra 45’) Gols: 1-0 Lourdes 27’ 2-0 Conchi 74’ 3-0 Conchi 75’ 3-1 Susana 78’ 4-1 Conchi 80’


A la tornada l’Espanyol va estar a poc d’aconseguir igualar l’eliminatòria però la renda de les extremenyes en Puebla de la Calzada va fer inútil la victòria espanyolista.

Tornada ¼ (8-6-2003)
Espanyol – Puebla 3-1
Espanyol: Irina, Yoli, Susanna Sala, Ruth, Mireia, Esther, Miriam Diéguez, Goretti, Raquel, Sandra, Lara, (Marta Toha, Noelia)
Puebla; Auxi, Maite, Susana Guerrero, Ana, Natalia, Mari, Maria, Marta, Lourdes, Conchi, Lali (Alba, Belén, Oti, Anabel)
Gols; 1-0 Raquel 7’ 2-0 Miriam 38’ 2-1 Mari 41’ 3-1 Goretti 86’

En el Puebla per diferències amb Antonio Contreras, el seu tècnic ha abandonat la disciplina del club extremeny Alba Merino després de sis temporades en el conjunt del Puebla. Sens dubta, una baixa important en un equip ja de per si molt limitat en quan a nombre de jugadores. Les jugadores més destacades son les seves davanteres (ex Estudiantes la passada temporada) Mariajo Pérez i Priscila Borja. No oblidem a l’autèntic alma mater del Puebla, la veterana Conchi. Sonia, Ana Belén “Chicho” i Vanesa son altres de les jugadores destacades en l’aspecte defensiu.

Una probable alineació estaria formada per Meli; Cristina, Marta, Sonia, Chicho; Vanesa, Cecilia, Tamara, Conchi, Mariajo, Priscila

I prefereixo passar per alt, tot “l’affaire” Cecilia Espinosa...


1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA EN JOSEP MARIA I AMICS, ALLÍ ESTAREM EL DIUMENGE RECOLÇANT EL NOSTRE FEMENÍ A, PERQUÈ PASSI L'ELIMINATORIA, NO TENEN QUE ANAR CONFIADES, PERQUÈ TOTS ELS RIVALS SÓN DIFÍCILS.TAMBÉ AGRAÏR A LA PUEBLA QUE PARTICIPI AL MEMORIAL GLÒRIA SOLÀ I FUSTÉ,ENCARA QUE ENS AGRADARIA TENIR UNA ALTRA VEGADA FINAL PERICA RCD ESPANYOL A- RCD ESPANYOL B COM MOLTS ANYS.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M