dijous, 30 d’octubre del 2008

AL CELTA, TAMPOC...

RC CELTA: 2 - RCD ESPANYOL: 2

Tot pendent del partit de tornada

L’Espanyol no va saber sentenciar l’eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei en un encontre en el que en dos minuts li va donar la volta després del gol inicial del RC Celta de Vigo.

Bartolomé Márquez va alinear un equip amb nou jugadors no titulars, inclòs alguns resen sortits de lesions, com el cas de David García que tornar al lateral esquerra.

Els espanyolistes porten ja set encontres oficials sense conèixer la victòria. En els darrers instants inclòs va perillar l’empat, ja que els gallecs van estavellar una pilota al pal.

De la resta de la jornada de Copa, destaca el sorprenent i escandalòs 5-0 que el Poli Ejido li endosà a tot un Villarreal, la derrota 1-0 del Sevilla davant la Ponferradina, i la derrota 2-1 del Rácing a Murcia.

RC Celta: Falcón, Peña, R.Lago, Rubén, Rosada, David, Trashorras, Danilo (Dani Abalo, min.67), Óscar Díaz (Maris, min.82), Edu Moya i Renan (Jonathan Vila, min.61).

RCD Espanyol: Álvarez, David García (Beranger, min.76), Lacruz, S.Sánchez, Román (Coro, min.76), Valdo, Callejón, Lola, Rufete, Moisés i Jonathan Soriano (Ángel, min.67).

Àrbitre: Javier Turienzo Álvarez (C.Castellà-lleonès). Per part del Celta, ensenya targeta groga a Peña (min.40) i Rosada (min.78). Per part de l'Espanyol, a David García (min.68).

Gols: 1-0, David (min.10); 1-1, Callejón (min.22); 1-2, Valdo (min.25); 2-2, R.Lago (min.75)

Incidències: Els jugadors blanc-i-blaus van lluir braçalet negre per la mort de l'avi de Dani Jarque.