dimarts, 28 d’octubre del 2008

EL JUVENIL "B" LLENÇA UNA AVANTATJA DE DOS GOLS
EN LA RECTA FINAL DEL MATX



















RCDE Juvenil “B”: 2 – FC Terrassa: 2

El RCD Espanyol va empatar a dos en l’encontre corresponent a la Lliga Nacional juvenil davant el FC Terrassa disputat ahir diumenge a la Ciutat Esportiva de Sadrià. Els de Planagumà es van avançar amb dos gols i quan semblava que no tindrien cap tipus de problema per endur-se el partit, amb una molt dolenta segona meitat del segon temps en el que van perdre totalment el control del joc, van acabar dominats i fruit d’un penal van acabar perdent dos nous punts que els allunya molt més de la primera posició.


El central Álvaro Vega del Juvenil A, (davant les baixes en defensa de Jordi Amat i Albert Blázquez convocats amb la selecció) va disputar l’encontre amb el Juvenil B. Precisament el central andalús va ser qui va inaugurar el marcador al rematar al primer pal de cap un llançament de falta servida per Adrià Toneu des de la dreta allotjant l’esfèrica a l’escaire.

Adrià Fradera, porter del futbol base perico ara al Terrassa, es va anticipar a Pablo que es va llençar als seus peus en una de les incursions espanyolistes a l’àrea egarenca.

Els darrers minuts del primer temps van ser de domini visitant.

En el segon temps, Ruben en jugada individual es marxa del dorsal tres entrant per la lateral de l’àrea de càstig, i xuta a l’exterior de la xarxa.

El segon, obra de Ruben
Llançament de falta per la dreta i remat de cap aquesta ocasió de Ruben.

Amb aquest resultat semblava tot fet, però a mida que van anar passant els minuts l’Espanyol es va anar diluint i va acabar desapareixent del camp, sent dominats per un Terrassa que mai es va donar per vençut.

Primers avisos
Eloi Mir va tenir que salvar el gol amb una bona intervenció. L’Espanyol surt al contracop intentant solucionar la situació, però cada cop li costa més sortir del seu propi camp, fins que al minut el Terrassa marca el seu primer gol ramatant per l’esquerra lluny de l’abast del meta espanyolista.

L’Espanyol havia tingut una oportunitat quan una centrada passada de Ruben per molt poc no va pogué ser rematada per Carles Mur. Una jugada del Terrassa interceptada en primera instància per Eloi, es rebutjada sota la línia de gol per Bonilla: L’empat sobrevolava ja Sadrià i els minuts es feien llargs.

Mur desaprofita la gran ocasió
Va pogué sentenciar els espanyolistes, mitjançant Mur que després de quedar-se sol i controlar l’esfèrica, llença molt per sobre del travesser en el seu intent de vaselina davant Fradera.

La rèplica egarenca, una rematada rebutjada a còrner per Eloi per sobre el travesser. El davanter centre dels vallesans remata fregant el pal, quan alguns jugadors ja cantaven el gol per l’efecte òptic.

A Tello li va sobrar un regat de més per enviar-li la bola a un Nierga que esperava l’enviament del company tot sol, fet que no es va produir.

Volen dos punts ...
Es veia venir... Eloi Mir surt a la desesperada i se’n porta per davant al egarenc i l’àrbitre no dubta en xiular el màxim càstig que acaba suposant l’empat vallesà.

L’Espanyol llavors es llença a l’atac a la desesperada (a bones hores), i tanca al rival en la seva àrea. Fins a tres llançaments de faltes sense pogué treure profit tindrà el conjunt de Planagumà en un llarg afegit en el que tampoc hi haurà ocasions clares, tret d’un mal control de Nierga quan es quedava sol, i poca cosa més.


RCD Espanyol: Eloi Mir, Cristian Márquez, Bonilla, Carles Clerc, Alvaro Vega, Pau Senent, Adrià Toneu, Gabri, Ruben, Pablo i Antonio.
Substitucions: Al segon temps va sortir Carles Mur; Tello per Pablo, m. 54; Nierga per Ruben, m. ; i Jose Carlos per Adrià, m.

Gols: 1-0: Vega, m.23; 2-0: Ruben, m. 59; 2-1, m. 73: 2-2, m. 84.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Com a fet anecdòtic, dir que Bonilla, central en edat cadet fitxat del Real Zaragoza, va pogué jugar el seu primer encontre oficial després de solucionar-se els problemes d’índole administratiu que es van relacionar amb la tramitació de la seva fitxa.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M