divendres, 31 d’octubre del 2008

ESPANYOL FEMENÍ - ATLÉTICO DE MADRID FÉMINAS: PARTIT D'ALÇADA EN LA REPRESA DE LA SUPERLLIGA

Foto d'arxiu: Núria Guardia, lesionada, pendents de l'abast de la lesió.



Aquest diumenge i amb arbitratge de David Tomás Bauló, l’Espanyol femení rep la incomoda visita d’un Atlético Féminas que en la passada temporada precisament en Sadrià va iniciar una remuntada a la classificació obtenint el triomf i acabant classificat per la Copa de la Reina.

En la darrera jornada, l’Atlético de Madrid Féminas va ensopegar i va perdre la imbatibilitat (portava tres triomfs i un empat, igual que l’Espanyol), en sortir derrotat al Cerro del Espino per 1-2 davant un ascendit Lagunak que va protagonitzar la sorpresa de la jornada. Després el parèntesi a la Superlliga a causa de l’eliminatòria de repesca que la Selecció Espanyola ha perdut davant Holanda per 0-2 a Las Rozas dissabte i per idèntic resultat ahir a terres holandeses, quedant fora del Europeu 2009.

Al marge de la derrota de la temporada passada, l’altre precedent en l ’enfrontament particular d’ambdós conjunts va ser la temporada 2006/07 amb triomf 3-0 dels espanyolistes en partit disputat al camp principal de la Ciutat Esportiva i amb les cameres de televisió en directe.

L’Espanyol és pendent de la lesió de Núria Guardia i de la tornada de les cinc jugadores que es troben aquests dies amb el combinat nacional.
L’Espanyol juntament amb el Llevant, son els únics equips imbatuts a la Superlliga.

Fent un breu apunt del rival, dir que l’equip que presideix Lola Romero i que entrena Maria Vargas, ha realitzat fins a sis fitxatges i de bona qualitat: Del Puebla han arribat Cecilia Espinosa Díaz que després de nou temporades al conjunt extremeny dona el salt al conjunt madrileny. Aquesta jugadora que la temporada passada va actuar de portera en més d’una ocasió, va ser la jugadora que involuntàriament va protagonitzar “l’affaire” dels famosos tres punts de la impugnació del Atletic Club, en aquell partit que va ser decisiu per l’adjudicació del títol de Superlliga al conjunt basc, aquell que el seu president ens deia amb relació a la Supercopa a Montjuïc davant el Barça, que “los partidos se ganan en el campo y no en los despachos”...

També ha fitxat l’Atlético de Madrid Féminas a Vanesa García del Puebla després de cinc temporades al conjunt de Puebla de la Calzada, a Georgina Carreras Caner (Estartit i mitja temporada al RCD Espanyol en la temporada 2004/05), i les jugadores de AD Torrejón, Lucia Jiménez Contreras i Lucía Padilla Martínez “Lucky”, així com la davantera que en les darreres temporades havia militat al Sporting Huelva, Ana Mª Angulo Moreno.

També han donat oportunitats a jugadores de la pedrera matalassera com son els casos de les jugadores Amanda Sampedro, Irene, o Marta Carro que van fer ja la pretemporada amb el primer equip e inclòs alguna d’elles ja va disputar encontres la passada Copa de la Reina.

Afegir per últim que aquesta temporada tres històriques del club matalasser han deixat ja l'equip; Mari Mar Prieto (01/03/69), María Cabezón (15/01/74) i Ana Belén Fernández "Nervy".

2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA:ESPEREM QUE SIGUI UN PARTIT EN EL QUE LES NOSTRES JUGADORES BUSQUIN LA VICTÒRIA DESDE EL 1 MOMENT PERQUÈ LES MADRILENYES SÓN TAMBÉ CANDIDATES AL TÍTOL I UN EQUIP MOLT DIFÍCIL.ESPEREM QUE L'ESPANYOL CONTINUII COM LÍDER.
SALUTACIONS. JOSE CARRERA

Josep Maria ha dit...

Així també ho esperem. L'Atlético es un molt bon equip Jose, però jo no crec que tingui la suficient regularitat i plantilla per lluitar pel títol. Es una opinió. Amb tot, repeteixo, tenen molt bon equip i donaran molta feina. Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M