diumenge, 26 d’octubre del 2008

LA JORNADA A SADRIÀ



Imatges del RCDE Benjamí "C" - At. Masnou.


Jornada rodona pels benjamins espanyolistes. Si tal com dèiem en l’anterior article, el Prebenjami havia golejat 0-14 a un dels millors equips de la categoria, aquesta tarda a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, el Benjamí B, amb gols de Dani, Sergi i Toni ha vençut al CE Europa en un vibrant encontre en el que els escapulats ho han posat força difícil als espanyolistes que s’han tingut que emprar a fons per fer-se amb els tres punts.

El Benjamí C, ha golejat al At. Masnou per un contundent 16-1. Per la seva part els nens de David Fernández, el Benjamí A, ha golejat a domicili al C. At. Vallès en Granollers per un contundent 1-17 amb gols de Fode (5), Joel (5), Josep (3), Marc (2), David (1)...

El Femení Juvenil Cadet ha marcat nou gols davant un feble Cirera que se les ha vist i desitjat per que el marcador no acabés amb dos dígits en el cantó espanyolista, amb forces jugades de gol, un fotimer de pilotes rematades al pal, i absència total de jugades en el camp espanyolista. Vaja, que no hi hagut tampoc gens de color, o millor dit, només el blanc i blau.

La resta de la jornada a Sadrià, té com a protagonistes el Cadet A que ha guanyat 3-1 al Mercantil (properament crònica i fotografies), i el Infantil A ha assolit la segona gran golejada consecutiva després del 0-5 de la setmana passada, i avui la seva víctima ha estat el Nastic de Tarragona que ha caigut derrotat per 6-0 (properament crònica i fotografies)




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M