dilluns, 27 d’octubre del 2008

GOLEJADES DEL INFANTIL "A".

El RCDE Infantil va completar un cap de setmana amb golejades, després de vèncer en el partit de lliga que el va enfrontar al Nástic de Tarragona dissabte corresponent a una nova jornada de lliga de Divisió d’Honor Infantil per un contundent 6-0 i ahir diumenge en guanyar 4-1 al conjunt hongarès del DKTV

RCDE Infantil “A”: 6 – Gimnàstic de Tarragona: 0

Gran partit
De bon començament el conjunt de Jacint Magrinyá va escombrar del camp a un Nástic de Tarragona que ja venia ocupant plaça de descens a la classificació i que va ser desbordat en tot moment pels blanc i blaus que encara podien haver assolit un resultat molt més ample.

Al minut vuit, un penal comès sobre Marc Gelmà, es executat perfectament per Germán Collado aconseguint fer pujar el primer gol dels blanc i blaus.

El segon, també va ser a pilota parada en un xut d'un lliure directe a càrrec del lateral esquerrà Lucas del Campo, que tot i tocar amb la punta dels dits el meta visitant, l’esfèrica entra dins la porteria del Nàstic.

Amb el marcador a favor, l’Espanyol va tenir moltes ocasions, algunes molt clares que no es van materialitzar: Una gran centrada de Chus a la que no va haver-hi rematador, o una jugada personal del paraguaià Pedro que s’interna i la seva passada de la mort a Fredy en el primer pal, i l’extrem espanyolista amb tota la porta buida envia incomprensiblement fora.

Hernán va fer el tercer, amb un xut de manera poc ortodoxa, però va acabant entrant que és el que compta, després de fer impacte a la base del pal esquer, a un parell de minuts per la fi del primer part.

Encara arrodoniria molt més el resultat Pedro quan en el darrer instant del primer període fa pujar el quart al marcador.

Amb el partit sentenciat, oportunitats per la resta de l’equip
Magrinyá dona entrada a Rafa Espinosa, Gerard Llatjós i Ricard Fernández en la part de davant substituint a Chus, Marc Gelmà i Fredy, i en la part de darrera, en l’eix defensiu, Bruno i Andrés Moj (el fill del jugador del primer equip de l’època dels noranta, debutar en partit com a local) en lloc de Coll, i Oriol Vilà en el lateral.

Pedro continuar causant estralls en el feble sistema defensiu d’un Nàstic molt tocat, i amb un xut al minut 3 de la represa fa pujar el cinquè gol al marcador , i posteriorment amb una jugada en la que Gerard remata a boca de canó que rebota la bola en la cama d’un defensor.

Ricard té la seva oportunitat amb una rematada de cap fora. Hernán va deixar constància de la seva classe amb un parell de retalls en un pam de terreny prop la línia de fons posant a prova al porter visitant que rebutja tapant be el poc angle.

Pedro a la mitja volta, xuta des de la frontal per sobre el travesser. Gerard també tindrà varies ocasions però sempre els seus remats s’estavellen en els defensors visitants que contenen com poden als espanyolistes.

L’única jugada de perill visitant es una rematada de cap als instants finals que atura molt bé un Sergi Brassier que no va tenir feina en tot l’encontre.
A falta d’un parell de minuts, Ricard aconsegueix el gol que suposa la mitja dotzena, afusellant al porter en un remat dins l’àrea.

RCD Espanyol: Sergi Brassier, Germán Collado, Sergi Coll, Adrián Hernández, Lucas del Campo; Sergi Sánchez, Hernán; Chus, Fredy, Marc Gelmá i Pedro.
En el segon temps van jugar també, Andrés, Oriol Vilà, Bruno, Rafa Espinosa, Gerard i Ricard.

Gols: 1-0: Germán (pen.); 2-0: Lucas del Campo; 3-0:Hernán; 4-0: Pedro; 5-0: Pedro; 6-0: Ricard.

Incidències: Ciutat Esportiva de Sadrià, camp tercer. Ambient calorós.

RCD ESPANYOL INFANTIL “A”: 4 – DKTV (Hongria): 1

Ahir diumenge els espanyolistes es van imposar al conjunt hongarès del DKTV en un encontre amistós disputat al camp tercer a la mateixa hora que el Juvenil A s’enfrontava al Lleida en el principal.