divendres, 31 d’octubre del 2008

PRESENTACIÓ DEL SISÈ NÚMERO
DE LA REVISTA 23 PERICO
















L'ESPANYOL B, CAMPIÓ DE LA FASE CATALANA DE LA COPA RFEF (5-0)

Aquest vespre ha tingut lloc a la seu social de la GPE Manigua, l’acte de presentació del sisè número de la revista espanyolista “23 Perico” de Sergio Fidalgo, Domènec Gómez i Luis Caldeiro.

A la taula de ponents, al marge del director de la publicació, Sergio Fidalgo, l’Alcalde de Sant Adrià del Besós, senyor Sito Canga, l’ex directiu de l’època Baró, i ex membre del grup opositor “Espanyol 3.0”, Josep Maria Piera Martorell, el membre de la Fundació Privada del RCD Espanyol, (i ex directiu del club) Emilio Álvarez en representació de Javier Saenz que no ha pogut assistir per problemes familiars de força major, el President de la GPE Manigua, Daniel Bosch i l’ex president d’aquesta institució i soci número un, Jordi Llopis.

A més també s’han donat cita els presidents de diferents penyes (Araceli Pérez d’Els Incansables, Vicenç Palomar de Sant Adrià del Besós –acompanyat pel seu fill regidor de l’Ajuntament de Sant Adrià - , Hervé Piquè de Mediterrània Castelldefels, Oscar Calvo de la Peña Eternos, Alberto Ariza de Moteros –actual candidat a la Presidència de la FCPE-, Daniel Farrerons de Sitges, així com altres penyístes de diferents penyes com Alfred Puig, Ricardo, de la Curva, etc.); disculpeu si em deixo algú que no hagi conegut o se m’hagi oblidat, així com altres personalitats del mon perico com Anna Maria Fusté, Gim Gómez webmaster del blog “La Chatarra”, i membres del consell directiu de la Penya amfitriona i socis del nostre club.

L’acte ha consistit en una intervenció de tots els membres de la taula, i posteriorment els públic assistent que així ho ha desitjat han fet preguntes als assistents sobre variats temes.

Especial importància les paraules de l’Alcalde de Sant Adrià entorn a tot el tema relacionat amb la requalificació dels terrenys de Sant Adrià.

Amb un aperitiu, cava i diverses begudes s’ha tancat l’acte en el que Sergio Fidalgo un cop més ha demostrat la seva sensibilitat amb el moviment penyístic amb aquesta sèrie d’actes emotius i plens de sentiment. A 23 perico trobareu de tot allò que pot despertar el debat, la reflexió i l’anàlisi del que succeeix al club espanyolista.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M