EL JUVENIL IN EXTREMIS
DERROTA A LA UE LLEIDA

RCD ESPANYOL: 3 – UE LLEIDA: 1

In Extremis
El RCD Espanyol Juvenil es va endur el triomf en la recta final del matx davant una UE Lleida que va començar el matx dotzè i que ara ja cau a posicions de descens tot i estar fregant l’empat durant bona part del matx. Una bona definició d’Àlvaro a tres minuts del final va decantar la victòria pel cantó dels de Guerrero per segona setmana consecutiva en els darrers moments.

La primera ocasió al minut cinc, va ser pels espanyolistes que amb un xut de Caballé van posar a prova al meta Palau. La rèplica la va donar la UE Lleida amb un remat creuat que va sortir ajustat al pal esquer de la porteria de Pol.

Crous marca però l’alegria durar poc
Crous que va sortir amb l’onze inicial, es va fer amb un refús del meta Palau al seu propi remat, i en segona instància va afusellar-lo fen el primer gol del partit.

L’Espanyol amb poca profunditat va continuar atacant, i Max bastant desdibuixat en el partit d’ahir, en jugada individual va xutar fora. Marc de Val de remat de cap ho va provar però l’esfèrica va acabar a còrner.

La UE Lleida ha tingut el contratemps de la lesió de Jesús Imaz, (veure foto, ha sortit en llitera) però posteriorment s’ha trobat amb el gol de l’empat en una acció desafortunada d’Angel Martínez.

El col·legiat no ha indicat un clar penal a Toni que ha estat agafat descaradament dins l’àrea quan anava a rematar.

Eric Pla no ha sabut fer un bon control quan es quedava totalment sol cara a porta. Amb un xut de Max en el 43’ que ha rebutjat molt bé Palau a còrner s’ha acabat el primer temps.

Segona part més fluixa fins els darrers minuts
17 minuts li ha costat xutar a porta al Juvenil espanyolista en el segon temps. Una mitja volta de Pla a la frontal, amb un tret que s’ha marxat per sobre el travesser. Ni tan sols entre els tres pals.

Una bona combinació acaba amb una centrada perillosa de Sergio a la que ningú arriba al remat.

Álvaro que va marcar tres gols el primer partit i després misteriosament va desaparèixer de les alineacions com a titular, va sortir en el segon temps (59’) per
Crous. Precisament el davanter roba una pilota, profunditza i la passada de la mort es rematada per Lucas amb tot a favor, fora desviada a la dreta del porter lleidatà.

Álvaro es reivindica
A falta de tres minuts pel final, una passada en profunditat de Marc i Álvaro que davant la sortida desesperada de Palau toca suaument lluny de l’abast del porter visitant, entrant mansament i amb suspens l’esfèrica. Era el 2-1 i de nou l’equip de Ramon Guerrero salvava els mobles en la recta final del matx com va succeir a Santa Coloma.

Amb el Lleida obert en busca d’un empat ja lluny de les seves possibilitats i amb el temps ja pràcticament exhaurit, una gran passada de Molina en profunditat a Lucas que de xut creuat bat al porter visitant.

Tres punts pel juvenil espanyolista i tot continua igual en la classificació ja que el líder de la categoria tampoc va punxar en el seu viatge a Ciutadella.

RCD Espanyol: Pol, Pere, Ángel, Toni, Marc de Val, Caballé, Sergio, Lucas, Crous, Max, Pla.
Substitucions: Álvaro per Crous, m. 59; Abraham per Pla, m. 72; Molina per Pere, m. 78.

UE Lleida: Palau, Gallego, Petrenas, Sole, Ramirez, Grau, Jesús Imaz, Ortal, San Agustín, Enric Palau, Bagué.
Substitucions: Berbegal per Jesús Imaz, m. 20; Oscar Imaz per Ortal, m.80; Jofre per Bagué, m. 62;

Àrbitre: David Medié Jiménez, del comitè català. Targetes grogues a Grau, Hortal, Jofre. No ha assenyalat un clar penal comès sobre el central perico Toni en l’àrea de càstig lleidatana.

Gols: 1-0: Crous,m.14; 1-1: Ángel pp. ;2-1: Alvaro, m. 87; 3-1: Lucas, m. +90

Incidències: Camp principal de la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol.