AMB EL TRIOMF DAVANT LA DAMM,
EL CADET "B" QUEDA, LÍDER EN SOLITARI

Foto d'arxiu

CF DAMM: 1 - RCDE CADET "B": 3

Triomf del RCD Espanyol Cadet “B” dissabte al migdia davant la Damm al Mpal. d’Horta per 1-3.

Per començar comentar la nota negativa del matx, la lesió de fractura de canell de Carlos Albarrán, que va tenir que ser ingressat a la Clínica el Pilar, conseqüència d’una jugada fortuita en la que per a més inri, li va costar la expulsió directa, en una acció en la que el col·legiat es va passar tres pobles. Desitgem i esperem una ràpida recuperació, del defensor espanyolista que a més havia realitzat un molt bon encontre.

Van per feina...
El partit va ser ràpidament encarrilat per els espanyolistes, ja que una acció entre Aitor i Pablo acabar sent derribat el primer i la pena màxima assenyalada pel col·legiat va ser transformada pel propi Aitor.

El conjunt perico va moure amb fluïdesa l’esfèrica i fruït d’això va arribar el segon gol, obra de Lucho, en altre bona acció del punta perico. Era el minut 15 de joc i ja estava encaminat el triomf blanc-i-blau.

Fins arribar al descans, l’Espanyol va continuar atacant i va gaudir de fins a quatre ocasions de gol que van tenir com a protagonista el porter Oriol que amb les seves intervencions van evitar que l’Espanyol es fes amb un resultat molt més ample.

Al segon temps, més del mateix; als primers compassos una jugada elaborada acaba amb el tercer gol espanyolista, obra d’Isaac, que va suposar l’autèntic cop per la Damm. A partir d’aquest moment, els cervesers van treure orgull i més amb el cor que amb el cap,

Dues jugades polèmiques van tenir lloc posteriorment reclamades per l’equip local, encara que potser només la segona es podria haver interpretat com a mans.

Els espanyolistes aguanten bé l’envestida local i van gaudir de diverses ocasions per ampliar el resultat, fins que a falta de 10 minuts per la fi de l’encontre, una desafortunada jugada amb varis refusos acaba amb la pilota allotjant-se a la porteria perica. Era l’1-3 que seria definitiu.

A falta de cinc minuts pel final, la desgraciada jugada relatada al principi d’aquesta crònica en la que el “Gato” Albarrán, es va lesionar, i va deixar gelats a tots per els seus gestos de dolor.

Com en tots els partits disputats, es va guardar un minut de silenci, per la mort del jugador cadet de l’Hospitalet José Durán, mort aquesta setmana.

Líders en solitari, i a Qatar...
Amb aquest resultat combinat amb l’empat de la FP Sánchez Llibre, que no va passar de l’empat a la seva visita a Santa Coloma de Gramanet (2-2), els espanyolistes, l’equip de Daniel Poyatos queda líder en solitari, i afronta aquesta setmana un viatge fins a Qatar.

L’equip ha sortit avui dilluns a les 7.30 del matí, i tornaran el proper diumenge. Que gaudeixin d’aquesta gira, ja que s’ho han guanyat.

Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: August, Albarrán, Arroyo, Jose Manuel, Aitor; Jacobs, Juanjo, Mirabent, Lucho, Isaac, i Pablo. També van jugar: Pifa, “Coco” Corella, Sandro, Mesa, Oscar Medina, i A. Ruiz.

Gols: 0-1: Aitor; 0-2: Lucho; 0-3: Isaac; 1-3 Pròpia porta.