dijous, 15 de gener del 2009

TRIOMF FÀCIL DE L'ALEVÍ "A"
DAVANT LA FUNDACIÓ




RCD Espanyol Aleví “A”:4 – FP Sánchez Llibre:0


Triomf sense cap tipus de problemes del conjunt d’Albert Villarroya el dissabte passat a la Ciutat Esportiva de Sadrià, davant l’equip de la Fundació.

Els primers compassos del matx van ser de lleuger domini visitant, amb un Espanyol temptejant el rival que va sortir sense complexos, fins que al minut 14, una pilota en profunditat a Richard, que en jugada individual retalla al porter visitant i creuant l’esfèrica obre el marcador.

Similar jugada poc després però en aquesta ocasió el davanter espanyolista no n’està tant d’afortunat i precipitadament xuta fora. L’Espanyol ja s’havia fet amb el domini complert del partit i arribava ja amb força perill a l’àrea de l’equip del Maresme.

L’Espanyol hauria pogut fer el tercer després que una jugada individual de Richard, arribant a línia de fons i centrant, per molt poc no arriba a rematar Javi Navarrro, i el refús és rematat per Marc des de la frontal fregant el travesser.

En el segon temps, arriba el segon gol espanyolista als set minuts de la represa. Javi Navarro es l’autor, després que el meta visitant no bloqués una pilota per alt, i de cap, el davanter perico a un metre de la línia de gol, anotés el tant.

Als 49’, va ser Carles Valls, qui va col•locar un autèntic obús des de fora de l’àrea que no va pogué aturar el porter donada l’alçada a la que anava l’esfèrica. Un gol molt bonic.

El quart va està a punt de ser signat per Javi Navarro quan una centrada d’Anderson que havia sortit en el segon temps es passeja dins l’àrea petita sense que el menut davanter perico pogués connectar amb la pilota ràpida, servida des de la banda dreta de l’atac espanyolista.

Qui si que va establir el resultat mencionat va ser Anderson, rematant de cap d’esquenes avançant-se bé a la defensa una centrada des de la dreta en els instants darrers del matx.
Amb aquest gol es va arribar ja a la fi de l’encontre amb el triomf dels pericos que continuen segons a la classificació.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M