dimecres, 14 de gener del 2009

DESENCERT CARA A PORTA,
DEL FEM. JUV-CADET

MANÉ DONA LA LLISTA DE CONVOCATS PER LA TORNADA DE LA COPA DEL REI, AVUI A MONTJUÏC, (20:00h.): Cristian Álvarez, Javi Ruiz, Sergio Sánchez, Torrejón, Pareja, Beranger, Lola, Àngel, Nené, Román, Callejón, Luis García, Lacruz, Sielva, Valdo i Jonathan Soriano
















RCDE JUVENIL CADET FEMENÍ: 0 - CE EUROPA:0


La portera europeista i les moltes ocasions fallades, eviten la golejada del conjunt espanyolista..

Des del primer moment el nostre RCD Espanyol Juvenil Cadet es va fer l'amo del partit amb el domini i el control de la pilota. Les europeistes no van crear perill a la porteria defensada per la blanc-i-blava Natalia Pinto.

Va començar l’encontre amb el xut de Anna López que va aturar la portera Nuria
amb les mans. Un xut de Andrea Altman va sortir fora. Després va intentar-ho Andrea de La Fuente llençant la pilota també fora.

Gran passada de Ariadna Forment a Anna López que xuta fora. Xut de Carla Borràs i la portera Nuria amb una gran estirada envia la pilota a còrner. Gran passada de Ariadna Forment a Carla Borràs que marca gol, l'àrbitre l'anul•la per una clara falta d ‘Ariadna Forment a una defensa europeista.

La primera part va acabar amb dos xuts fora de Andrea Altman i Claudia Calvet.

La segona part va començar amb domini absolut perico que per culpa de la mala sort no es va moure el marcador: Xut de Ariadna Forment fregant el pal. Gran triangulació de Andrea Altman a Ariadna Forment a Marta Espiñeira que xuta fora.

Xut de Marjori Flores i d’Ariadna Forment a les mans de la portera Nuria. Després, l'atac i gol a la muralla numantina contrària va continuar amb dos ocasions de Marta Espiñeira que xuta a les mans de Nuria i amb una vaselina que surt per dalt de l'escaire.

Ariadna Forment li roba la pilota a una defensa europeista, regatejant-la, es queda sola i xuta a les mans de Nuria. Altra vegada ho intenta les espanyolistes amb centrada de Judith Satorras a Ariadna Forment que a punt està de marcar però una defensa europeista treu el gol des de la mateixa ratlla. Altra oportunitat d’ Ariadna Forment, surt fora. El partit va acabar amb les ocasions de Maria Luisa Puerta, Andrea Rius i Andrea Cabrera.

Resultat injust.

Crònica cedida per Jose Carrera a Sentiment Perico. Agraïm la seva col•laboració.

1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA PERICOS/QUES:
SI GUANYEM EL PARTIT ENDARRERIT AMB EL ROCAFONDA SEREM LÍDERS, ÀNIMS I A GUANYAR LA LLIGA JUVENIL.
FINS DESPRÉS. JOSE CARRERA




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M