divendres, 16 de gener del 2009

PRIMER TRIOMF
DEL JUVENIL "B" A TERRES ÀRABS

EL ROMANÈS DEL JUVENIL, MAX, HAURÀ DE PASSAR PEL QUIRÒFAN

Ahir a la tarda vam disputar el primer partit contra l'equip Africa Stars. Un equip combinat de jugadors africans que destacaven per una gran capacitat fisica.
D'inici vam imposar un ritme alt de joc amb moments molt bons de futbol que es van traduir amb l'unic gol del partit que va materialitzar en Gabi i tres ocasions de gol clarisimes que no vam aprofitar mitjançant en Ruben i Pirulo. El contrari a la primera part no va arribar a l'àrea.

A la segona part el guió va canviar ja que el cansament acumulat del viatje i la primera part va fer que l'equip es resentis.
El contrari va tenir el control del joc però nosaltres vam mostrar ofici i bon posicionament per rebutjar totes les arribades, sobretot als ultims minuts de partit. Podiem haver sentenciat al contraatac mitjançant Antonio, Clerc i Nierga però no va poder ser.

Com a nota positiva de l'equip, destacar el premi individual que la organització va otorgar al Pau Senent com a millor jugador del partit.

COS TÈCNIC DEL JUVENIL "B".
FUTBOL BASE DEL RCD ESPANYOL

(Sentiment Perico, agraïx la informació rebuda, i desitja una profitosa estada en els Emirats Àrabs al Juvenil B del RCD Espanyol).

Dir per últim, que el Cadet B que també es troba a terres àrabs, dimecres va guanyar per 0-2 (gols d'Oscar i Eric), davant l'Aspire Academy, en l'encontre que va disputar en la ciutat de Doha (Qatar).