dimarts, 13 de gener del 2009

TRIOMF DEL INFANTIL (6-0),
DAVANT EL PREMIÀ








RCDE Infantil “A”: 6 – Premià: 0

Golejada espanyolista per començar l'any
El RCD Espanyol Infantil va golejar dissabte a la tarda a la Ciutat Esportiva de Sadrià, a un Premià que va oferir bastant més resistència al principi del matx del que el marcador final va reflectir.

Els jugadors de Jacint Magrinyà tot i avançar-se en el marcador en el minut deu, no van fer un bon primer temps en quant a joc, si bé en la recta final del mateix van acabar sentenciant el matx.

La primera ocasió va ser per Pedro, però el seu xut se’n va anar massa creuat. La segona arribada amb perill dels blanc i blaus, va significar el primer tant de l’encontre: Una excel·lent jugada de Pedro que dribla al seu adversari en un pam de terreny, i la seva centrada es rematada a plaer per Hernán al bell mig de l’àrea petita.

Del primer al segon gol, poc per explicar; joc insuls, l’Espanyol que ho intentava però rés sortia. Al minut 29, una arrancada d’Hernán que arriba fins línia de fons i la seva passada de la mort es rematada per Rafa Espinosa al fons de la porteria.

Un xut de Hernán és blocat pel meta premianenc. A falta de dos minuts per anar-se al descans, arriba el tercer gol dels espanyolistes que en poques arribades mostraren un bon percentatge anotador: La jugada de Pedro per banda es rematada per Jaffar.

Domini total en els segons 35 minuts
La feble resistència del Premià en el primer temps es va esvair a mida que van anar caient els gols espanyolistes. El segon temps va ser una continuació del tram final del primer període. Al minut quatre de la represa, una jugada de tiralínies dels blanc-i-blaus, amb obertura d’ Hernán a l’esquerra a Espinosa que de primera cedeix a Pedro que culmina amb èxit fent pujar el quart gol al marcador.

Marc Gelmà va estar a punt de fer el cinquè però la seva rematada va rebotar en un defensor marxant-se a còrner.

Després dels canvis, l’Espanyol va continuar posant setge a la porteria del conjunt del Maresme, i fruit del domini va arribar el cinquè gol obra de Iu Ranera, després que un cop de cap d’Adrián en un servei de cantonada s’estavellés al travesser i la rematada posterior de Rafa Espinosa recollint l’esfèrica fos treta sota pals, i definitivament Iu acabés entaforant la bola dins, en una jugada en la que semblava no hi havia forma de acabar introduint l’esfèrica a la porteria visitant.

En altre pilota embolicada en l’àrea visitant, el refús queda mort a peus de Jaffar que colpeja amb un tret fort que acaba estavellant-se de nou al travesser de la porteria.

El sisè gol espanyolista va tenir com a protagonista a Rafa Espinosa que a l’esquerra de la porteria llençant-se a una pilota de Ricard bastant passada remata creuada al fons de la porteria.

Encara va pogué fer el setè el quadre local, però Ricard no va tenir la sort de cara, quan dins l’àrea petita entre el porter i un defensor eviten el gol en una jugada plena de refusos i remats i que va acabar allunyant el conjunt visitant com bonament va pogué.

RCD Espanyol: Albert, Germán, Adrián, Moj, Lucas, Sergi, Marc Gelmà, Hernán, Rafa Espinosa, Pedro i Jaffar.
També van jugar, Ricard, Iu Ranera, Robert, Sergio, Di Fraia, Chus.

Gols:
1-0: Hernán, m. 10; 2-0: Rafa, m. 29; 3-0: Jaffar, m. 33; 4-0: Pedro, m. 39; 5-0: Iu, m. 49; 6-0: Rafa, m. 53




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M