dilluns, 12 de gener del 2009

TRIOMF DEL JUVENIL "B"
AMB MASSA PATIMENT

RCDE Juvenil “B”: 4 – UE Castelldefels “A”: 3

Triomf merescut del Juvenil B del RCD Espanyol davant un incòmode Castelldefels que no s’ha donat mai per vençut, posant la por al cos fins el darrer instant d’un afegit inacabable, en un encontre en el que els de Lluis Planagumà haguessin pogut sentenciar el partit i estalviar-se darrers patiments.

Salta la sorpresa
A la poca estona de començar l’encontre, els visitants s’han avançat mercè a un gol que ha nascut d’un servei de cantonada a l’esquerra de l’atac, i dins l’àrea un davanter del Castelldefels ha pentinat i la posterior rematada ha batut a Badía.

Poc li ha durat l’alegria al conjunt del Castelldefels, ja que a la primera jugada seriosa de perill (12’), l’Espanyol ha aconseguit la igualada en el marcador al aprofitar Ruben una pilota avançada i davant el meta visitant ha aconseguit marcar.

Només sis minuts després, ha estat Tello qui d’un xut dins l’àrea ha fet el segon, que posava per davant als espanyolistes en el marcador ja fins el final del matx.

Eren els millors minuts dels espanyolistes que han posat setge a la porteria visitant, i només la poca fortuna o el desencert ha fet que s’incrementés el compte golejador com en una triple ocasió en la que primer Tello ha rematat a boca de canó, traient el porter com ha pogut, agafant el rebuig Gabri que xuta i treu un defensor sota pals, sent allunyada momentàniament l’esfèrica, que cau a banda esquerra on centra Antonio i el remat de Ruben de cap obliga a lluir-se al porter visitant que malgrat tot ha estat dels més destacats del seu equip.

Altre rematada a poc del descans, ha obligat al meta visitant ha realitzar una molt bona intervenció rebutjant a còrner a la seva esquerra.

Un segon temps amb molts gols
Al primer minut, una jugada per banda d’Albert Blázquez, ha acabat amb la rematada de l’andalús que va signar fa unes quantes setmanes, José Antonio Ruiz López “Pirulo” i que avui debutava oficialment.

Tot semblava decidit, però no ha estat així: El Castelldefels no ha llençat la tovallola si no bé més al contrari, davant una certa relaxació dels blanc-i-blaus, fet que ha permès que al minut 62, retallessin distàncies en el marcador amb un segon gol que ajustava el marcador i tornava a col·locar en el partit als del Baix Llobregat.

Dos minuts després, una jugada molt bona d’Antonio per l’esquerra , arribant a línia de fons i la seva centrada es rematada a boca de gol a plaer per Marc Nierga molt oportú com sempre, establint un 4-2 que semblava decidir l’encontre...

L’Espanyol ha tingut llavors ocasions per sentenciar de manera definitiva el matx, però el poc encert cara a gol ha donat vida al Castelldefels: Tello, buscant l’escaire obliga a intervenir de nou al meta amb un excel·lent rebuig. Una centrada per la dreta de Chicha, es rematada per Nierga de cap, sent blocada.

La més clara, una ocasió de Bonilla a un metre de la mateixa línia de gol, però incomprensiblement li bota malament i ficant el peu, la pilota se’n va als núvols.

Llavors, el Castelldefels torna a ensenyar els dents: Una ocasió després del llançament d’un servei de falta rebota en un defensor espanyolista i ajustat al pal dret, Edgar salva rebutjant després d’estirar-se al màxim per evitar el tant.

Però aquesta era l’antesala del tercer gol visitant: Al següent intent, el Castelldefels aconsegueix de nou limitar l’avantatge perica a la mínima expressió, faltant encara set minut més l’afegit.

Edgar Badía ha salvat l’empat, amb una sortida, tapant molt bé la rematada creuada d’un davanter visitant.

Llavors l’Espanyol torna a espavilar, i jugant al contracop davant un avançat Castelldefels, té dues grans ocasions de gol, com una passada en profunditat a Nierga que davant la sortida al vèrtex esquerra de l’àrea de càstig del porter, xuta creuat a porta buida, però un defensor rebutja a un metre de la línia de gol. La segona, a càrrec de Carles Mur, que penetrant en l’àrea xuta rebotant en un defensor, es torna a fer amb el rebuig, i xuta superant al meta, i torna a treure un defensor abans que penetri per la línia de gol l’esfèrica.

El protagonisme del col·legiat Pérez Alejandro, s’ha posat de manifest quan ha afegit més de sis minuts als noranta reglamentaris, allargant un encontre en el que tampoc era necessari pel temps perdut allargar tant.

RCD Espanyol: Edgar Badia, Albert Blázquez, Jordi Amat, Alejandro Bonilla, Josep Llorach; Pau Senent, Gabri, “Pirulo”, Antonio; Tello i Ruben.
Substitucions: Marc Nierga i Cristian “Chicha” per Gabri i Ruben, m. 60; Carles Mur i Xavi Montcusí per Pirulo, i Tello m. 65.

Gols: 0-1, m. 6; 1-1: Ruben, m. 12; 2-1: Tello, m. 18; 3-1: Pirulo, m. 46; 3-2, m. 62; 4-2: Marc Nierga; 64; 4-3, m. 83.

Àrbitre: Fernando Pérez Alejandro, del col·legi de Barcelona.

Incidències: Primer encontre de la segona volta de la Lliga Nacional Juvenil. Ciutat Esportiva de Sadrià. Camp tercer. Matinal fresca però assolellada.