dimarts, 13 de gener del 2009

COL·LOQUI DEBAT A LA
PBB DE MONTCADA I REIXAC














Aquest vespre ha tingut lloc a la seu social (Bar Punto de Encuentro) de la Penya Blanc-Blava de Montcada i Reixac, el col•loqui debat titulat “L’Espanyol i les seves penyes” amb la presència del subdirector del Diario As, Tomás Guasch, i del President de la FCPE, Alberto Ariza.

L’acte que ha començat un pèl tard ja que en Tomás se’ns ha perdut per la nostra ciutat, s’ha desenvolupat sense tancar-se en el tema pròpiament dit de les penyes, tractant-se tots els aspectes de l’actualitat del club blanc-i-blau amb total respecte, sense fugir de cap dels veritables temes polèmics del present espanyolista.

Després de la presentació a càrrec del secretari de la Penya, Pedro Manzano, han intervengut Ariza i Guasch, per explicar la seva visió del temes. Acte seguit, ha tingut lloc el torn de precs i preguntes per part del públic present que així ho ha desitjat als ponents.

Des del tema dels accessos al nou estadi, del futur institucional de la SAD, amb Dani o sense Dani, la postura futura dels màxims accionistes, el tema de la política esportiva, dels (de moment) no fitxatges, de la sempre difícil a vegades relació, Club – Penyes, sobre tot en el tema de la disposició dels professionals del primer equip, amb les penyes, i amb la massa social, de les relacions de les pròpies penyes amb la Junta de la FCPE , del tema de la seguretat en cas d’eliminar al Poli Ejido, de la pedrera, i de tantes altres notícies i preocupacions que conformen l’actualitat del RCD Espanyol.

S’ha volgut esbrinar si Tomás Guasch sabia quelcom de possibles fitxatges, donada la preocupació dels presents per la situació esportiva del club, però de moment res hem pogut saber de nou.

Finalment ha tingut lloc un pica-pica per acomiadar l’acte, que ha finalitzat als voltants d’un quart d’onze de la nit.

Aquesta ha estat una més de les iniciatives que ha dut a terme, la Penya Blanc i Blava de Montcada i Reixac en la seva nova etapa des de l’arribada de l’equip encapçalat per David Gérboles, després d’un període d’inactivitat en els darrers anys.


2 comentaris:

PBiB Montcada ha dit...

Gracies per la teva presencia Josep Maria.
Salutacions.

PBB Montcada i Reixac

Josep Maria ha dit...

De nada, a mandar...
Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M