dilluns, 9 de febrer del 2009

ALTRE EMPAT D'UN JUVENIL
QUE NO ACABA DE RUTLLAR
















RCDE Juvenil “A”: 0 – UD.At. Gramanet: 0

El títol, cada cop més lluny
El conjunt de Ramon Guerrero va tornar a deixar-se dos punts (i no va aprofitar prou la derrota del Mallorca a Son Ferriol), en l’encontre disputat ahir al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

Amb un joc a estones espès i en altres sense l’encert cara a porta suficient, el conjunt de Ramon Guerrero es va moure entre aquestes dues circumstàncies com gairebé durant la major part del campionat. El joc que està exhibint enguany aquest grup s’allunya bastant (al menys ofensivament) del que ens tenia acostumats les diverses darreres generacions de juvenils, malgrat haver-hi grans jugadors.

Ahir davant la Grama, l’enèsim empat, que eleva a sis punts la diferència que tot i no ser insalvable si que veient el joc que exhibeix l’equip es fa fart difícil pensar que es pugin revertir, màxim tenint en compte que l’Espanyol ha de visitar feu barcelonista.

Del partit poc a explicar: Crous que va tenir que retirar-se en el segon temps lesionat, va jugar de lateral esquerrà, i va fer diverses pujades interessants per
la seva banda, sense que tinguessin culminació.

En els primers minuts, Caballé va estar a punt de marcar però no s’esperava tenir darrera seu la bola a un metre de la línia de gol, i en mig de l’embolic no ha encertat a rematar.
Un xut de Sergio ha sortit creuat. El domini era dels espanyolistes però amb poques idees i molt poca profunditat. La Grama, mentre, esperava darrera defensant-se bé en espera d’alguna oportunitat per donar l’ensurt.

Una de les més destacades accions en el primer temps ha estat una pujada de Crous per banda esquerra i la seva excel·lent centrada es rematada per Molina però no amb la direcció adequada, i el remat molt centrat es aturat per Alberto.

Un xut de Manu, ben blocat per Pol Freixenet, ha estat l’única jugada en la que els de Santa Coloma s’han aproximat amb cert (més aviat poc) perill a l’àrea blanc-i-blava.

Amb una bona centrada d’Albert Blázquez per banda dreta a la que Chuli no remata en condicions, s’arriba a la fi del primer període, amb molt més domini que ocasions clares.

En el segon temps, l’Espanyol va arribar amb més claredat, i es va fer creditor d’aconseguir el gol del triomf.
Chuli, molt actiu al temps que desencertat, en jugada personal es marxa de dos contraris i la seva rematada buscant l’escaire se’n va fora.

Lucas, el més clarivident en atac, li posa un centre en safata de plata a Chuli que al primer pal, remata fora l’esfèrica. El defensor Aitor, en altre acció de perill, treu sota pals la rematada espanyolista després de l’execució d’un servei de cantonada.

Eren els millors minuts d’un Espanyol que ara sí, buscava el gol amb més profunditat. Lucas després de regatejar a dos adversaris centra i la rematada de Chuli, es tallada per Alex amb la ma, sense que Oliva Bueno assenyalés la pena màxima.

L’Espanyol a mida que passen els minuts perd gas, i en la recta final del matx es veu impotent per perforar la porteria colomenca, tot i que disposarà el conjunt espanyolista de dues oportunitats:
Una, de Lucas que després de marxar-se de tres contraris xuta ajustat al pal dret, la segona de Chuli, llençant-se en plantxa però enviant massa centrat el seu cop de cap, i la tercera en els darrers instants, quan Eric Pla que havia sortit al igual que Marc Mas per intentar cercar el gol decisiu, remata de xut creuat quan tenia dos homes sols. La seva rematada surt creuada i amb ella s’esgota el darrer esforç per obtenir el triomf.


Per part visitant, les úniques aproximacions efectuades van ser ben aturades per el meta Pol sense majors dificultats.



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Pol, Blázquez, Crous, Álvaro Vega, Marc de Val, Moñino, Molina, Caballé, Chuli, Lucas i Sergio.
Substitucions: Toni per Crous, m. 53; Marc Mas per Caballé Pla per Molina, m. 83.

UD At. Gramanet: Alberto, Aitor, Manu, Alex, Ivan, Pep, Molina, Roger, Franc, Aritz, i Carlos.
Substitucions: Brian per Franc, m. 61; Ferri per Carlos, m. 69; Unai per Molina, m. 83; Guillen per Roger, m. 85.

Àrbitre: Alfonso Oliva Bueno, del col·legi Penedès – Garraf. Targetes grogues a Lucas, Chuli i Moñino per part blanc-i-blava, i als colomencs, Carlos, Aritz i Aitor.

Incidències: Partit disputat al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià a conseqüència del pèssim estat del terreny de joc. Ambient fresc, amb vent fred bastant molest.



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M