dijous, 12 de febrer del 2009

JAVI MÁRQUEZ I JORDI LARDÍN,
A LA PBB DE MONTCADA I REIXAC.



















Aquest vespre ha tingut lloc en la seu social de la Penya Blanc Blava de Montcada i Reixac, al Bar “Punto de Encuentro” del Carrer Carrerada, un col·loqui que ha comptat amb la presència del jugador del RCD Espanyol “B”, Javi Márquez, acompanyat del seu representant i ex jugador del RCD Espanyol, Jordi Lardín.

L’acte presentat i conduït pel Secretari de la Penya, Pedro Manzano, ha tractat tots els temes relacionats amb la pedrera blanc-i-blava i inclòs ha hagut temps per parlar de la situació que travessa el primer equip.

Javi Márquez i Jordi Lardín, han respost les preguntes dels assistents que han volgut fer us del torn de paraula per preguntar sobre el futbol base, l’Espanyol B, la situació esportiva personal del jugador, les promeses blanc-i-blaves, la hipotètica lliga de filials, el tema dels representants en el futbol base, la situació de Baena, la relació dels jugadors amb les penyes, el inculcar als jugadors de casa el sentiment espanyolista, la conveniència o no de les cessions de jugadors, els taps que han suposat per l’ascens de les joves promeses jugadors de la clase de Tamudo com Ivan de la Peña, el perfil defensiu o creatiu dels migcentres, el draf 132, la segona volta de la passada temporada, e inclòs se li ha preguntat a Lardín pel proper directiu esportiu, o a Javi, per quin onze trauria ell davant el Sevilla...

Després del col·loqui, el president de la Penya Blanc i Blava de Montcada i Reixac, David Gérboles, ha fet lliurament del carnet de la penya a ambdós protagonistes, un cop Javi Márquez ha fet lliurament a la penya d’una samarreta amb el seu nom signada, i d’una pilota també signada.


Dir, que s’ha compromès si arriba al primer equip i es consolida en ell, a seguir en la mateixa humilitat que ara prometent assistir a actes socials de les penyes. Li prenem la paraula.


Amb un refrigeri i un aperitiu, s'ha donat per finalitzat l’acte, en el que a més,Javi Márquez s’ha fotografiat amb tothom que ho ha desitjat i posteriorment, ha tingut lloc una xerrada distesa i ja “off the record”, amb tots els que s’han quedat una estona més.

1 comentari:

Sentimiento Perico ha dit...

Gracies Josep Maria com sempre per la teva presencia en els nostres actes.
Salutacions.

PBB Montcada i Reixac




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M