dimecres, 11 de febrer del 2009

EL JUVENIL B, VA MERÈIXER
MAJOR DIFERÈNCIA EN EL MARCADOR.

RCDE Juvenil "B": 1 - UE Sant Andreu Juv. "A": 0
Triomf per la mínima del Juvenil B, que va fer mèrits més que suficients per resoldre molt abans l’encontre i al final va acabar demanant l’hora davant un Sant Andreu que es va intentar donar la sorpresa en el tram final del partit.

L’Espanyol es va avançar al minut quatre del primer temps mitjançant Antonio. El conjunt de Planagumà va gaudir de moltes ocasions de gol, però un cop més el poc encert cara a porta va ser decisiu per arribar als minuts final amb la incertesa del marcador.

Aquest vespre, el conjunt espanyolista disputa a partir de les 20:00 en el Mpal. de Gràcia (Sabadell), l’encontre ajornat en el seu dia, davant el CE Mercantil.

RCD Espanyol: Edgar, Cristian, Clerc, Bonilla, Amat, Pau, Gabi, Pirulo, Toneu, Antonio i Nierga
També van jugar: Pablo, Rubén, José Carlos i Xavi Montcusí.