dimecres, 11 de febrer del 2009

VICTÒRIA MÌNIMA...
PERÒ SUFICIENT DEL FEMENÍ "C"

EL COMITÈ DE COMPETICIÓ LI TREU LA TARGETA VERMELLA A MARC TORREJÓN, EN UNA MOSTRAINEQUÍVOCA DEL GREU ERROR ARBITRAL

RCD Espanyol Femení C: 2 - Xaica CE: 1

RCD Espanyol “C”: Jessica: Mireia R, Pereira, Anglada, Cris; Guiu, De la Cruz; Nerea, Montse; Mireia T i Linda
Substitucions: Aina per Cris, Laia per Mireia R, Altmann per Linda, Andrea Rufo per De la Cruz, Mónica per Nerea.

Gols: Mireia T i Nerea.

Partit difícil per les noies de l'Espanyol que tot i sortir amb molta empenta i avançar-se amb un gol de Mireia T ha vist com el Xaica no baixava els braços i seguia atacant. Més tard Nerea ha fet el segon en una jugada que havia parat en primera instància la portera rival, la jugadora de l'Espanyol ha aprofitat molt bé el refús.

El 2 a 0 ha durat ben poc al marcador perquè cinc minuts desprès el Xaica marcava en una pilota penjada a l’àrea sense que cap defensa de l'Espanyol pogués fer res per evitar el remat. Amb el 2 a 1 s'ha arribat a la mitja part.

A la segona part l'Espanyol ha buscat el tercer però tots els xuts sortien desviats o a les mans de la portera. El tram final del partit l'Espanyol ha baixat el ritme i el Xaica ho ha aprofitat en alguna jugada on podia haver arribat l'empat. A destacar un gol que ha salvat la central Pereira sobre la línia de gol.

Finalment l'àrbitre ha xiulat el final i una victòria més per les noies del femení c que segueixen en la zona alta de la classificació i el diumenge vinent a les 12 tenen un difícil partit amb el Polvoritense, un rival directe que no els hi posarà les coses fàcils.