dissabte, 14 de febrer del 2009

PARTIT IMPORTANT PER L'ESPANYOL "B"
DAVANT L'HOSPITALET (DEMÀ: 12:00 h. SADRIÀ)

Foto d'arxiu.



Important l’encontre que el filial blanc-i-blau afrontarà demà a partir de les 12:00 a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, davant qui durant la primera volta de la competició ha estat líder de la competició en el major nombre de partits, el CE L’Hospitalet.

En el matx d’anada, disputat al feu riberenc, l’Espanyol B va aconseguir un important punt al arribar a la fi de l’encontre amb empat a un gol, en un partit en el que el meta Isaac, li aturar un penal a l’ex del RCD Espanyol Toni Velamazán (campió amb el club espanyolista en la final de Mestalla 2000).

A la porteria aquest cop no hi serà Isaac, ja que una lesió en el quart metacarpià de la ma dreta, ha fet que hagi tingut que passar per el quiròfan. Víctor Ibáñez serà qui ocuparà la porteria espanyolista. Una més, de les moltes lesions greus que ha patit al llarg de la temporada l’equip espanyolista (Guillem Savall dues vegades, Juanjo, Alex, Baena, Luismi, Tarrés).


La darrera alineació que va presentar el tècnic riberenc, Julià García, per enfrontar-se al Reus, i que va acabar amb empat a zero, va ser la formada per: Craviotto, Hammouch, Morales, Alex Ruiz, Víctor Rdguez, Cárcel, Corominas, Manel, Ollés (Pedro min.34)( Juli min.86), Velamazán i Montero.


Dani Morales i Alex Ruiz, podran jugar demà a Sadrià, desprès de ser expulsats en el darrer encontre davant el Reus, però, el Comitè de Competició els hi ha retirat la segona targeta groga en ambdós casos.


Els riberencs han perdut en les dues darreres sortides, fora del Mpal. de l’Hospitalet (Cornellà i Manlleu), desprès d’estar imbatut al llarg de la temporada.

L’Hospitalet, club fundat en 1957, pressupost al marge, és l’equip a batre pels pericos, teòricament, ja que per plantilla i historial el fan el més complicat de la categoria. 24 temporades en Segona Divisió B, i tres en Segona en els anys 63-66, son els registres més destacats del seu historial. En 3 ocasions ha estat campió de la Tercera Divisió.


L’encontre, xiulat per Jorge Pérez Fuentes del Col·legi de Barcelona, adquireix importància especial, al encapçalar el conjunt de Josep Clotet la classificació amb tres punts d’avantatge amb els seus dos perseguidors: El Reus, i precisament, el rival de demà.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M