dimecres, 11 de febrer del 2009

TRIOMF DEL RCDE INFANTIL "B"
DAVANT EL LÍDER

















RCDE Infantil “B” : 2 - F.P.Esp. Mataró: 1

Triomf important del RCDE Infantil “B” davant l’equip que juntament amb el Sant Gabriel, encapçalava la classificació d’aquest segon grup de Preferent Infantil on es troba enquadrat el conjunt de Dani Fernández.

L’Espanyol Infantil B, es va avançar en el primer temps mitjançant Albert, que va culminar un servei de falta llençada per Samper. L’Espanyol va completar un bon primer temps, dominant i posant contra les cordes al fins dissabte líder, la FP Mataró. El propi Albert va fer el segon rematant un servei també de falta, deixant el partit molt ben encarrilat.

Però, en el segon temps, les coses van canviar, i els del Maresme van intentar posar setge a la porteria espanyolista, amb alguna oportunitat per reduir diferències.

El gol visitant va arribar al quart d’hora del segon temps en una falta rematada al segon pal. Dos minuts després en anàloga circumstància, el Mataró hagués pogut empatar, després que el refús del meta perico acabés sent rematat alt, prop del segon pal.

Jack, en canvi, podia haver sentenciat el matx en dues accions: La primera en un ma a ma davant el meta visitant, al que li estavella el seu dur remat, i la segona amb l’infortuni com a protagonista, quan remata un servei de cantonada entrant amb força i el seu remat de cap s’estavella al travesser.

Entre una i altre acció, els mataronins van estar també a punt de donar l’ensurt, en un encontre que va mantenir l’emoció fins el darrer segon per l’ajustat del marcador i per la qualitat del rival.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M