dimarts, 10 de febrer del 2009

LA LESIÓ DEL COL·LEGIAT IMPEDEIX
ACABAR L'ESPANYOL-CORNELLÀ ALEVÍ

L’encontre entre el RCD Espanyol Aleví “A” i la UD Cornellà es va haver de suspendre quan portaven jugats uns tretze minuts del segon temps amb resultat d’1-0 favorable als espanyolistes, en un partit en el que la igualtat va ser la nota dominant durant molt temps del mateix.

Els primers compassos del matx van estar dominats per els visitants, sent l’Espanyol qui agafaria el relleu en el domini del joc a mida que anaven passant els minuts. En el segon temps, Javi Navarro aconsegueix rematar una jugada en la que va intervenir Richard.

En un moment donat, l’àrbitre va caure lesionat i tot i l’ajut rebut li va estar impossible continuar xiulant el matx i desprès d’una estona es va decidir suspendre l’encontre amb resultat provisional d’un a zero.