dimarts, 10 de febrer del 2009

EL FEMENÍ B, VA PERDONAR I
EL LLEIDA VA SENTENCIAR AL CONTRACOP

Sorteig de camps: Eren les 14:51 i com es pot veure a la imatge, encara s'esperava al col·legiat.

A les 15:03 el trio arbitral al complert. Es va tenir que cridar a altre col·legiat davant la impossibilitat de poguè contactar amb qui tenia que xiular l'encontre.

Diumenge, 15:05 hores. 65 minuts de retard sobre l'horari previst, i encara no rodava l'esfèrica.

RCD ESPANYOL B: 1 - U.E. LLEIDA: 2.

Resultat injust
Vam tenir que esperar més d'una hora per jugar un partit on no es va presentar l'àrbitre i van tenir que trucar a un altre col·legiat per substituir-lo.

Semblava que el partit començava de cara blanc-i-blava, però en la primera ocasió és va anul•lar un gol de vaselina per fora de joc. La primera part va ser molt avorrida amb poques ocasions. Destacar el debut de quatre jugadores periques amb el B, degut a les moltes lesions que té l'equip, que només tenia nou jugadores disponibles.

Destacar Alexia Putelles, que va fer un bon paper, demostrant que és una gran organitzadora de joc, ho va intentar i va enviar un xut desviat fora. Les lleidatanes, l’única ocasió de perill que van tenir a la primera part, van marcar a través de la dorsal nº 14 amb un xut ben col•locat. Van agarrar clarament a la davantera del RCD Espanyol femení B Laura dintre de l'àrea però l'àrbitre no va assenyalar res.

Gran passada de Alexia Putelles a Helena Roig que es quedava tot sola, però la portera Monica amb la seva sortida la treu lluny. Xut de Anna Torregrossa a les mans de la portera Mónica. Laura va tenir dos ocasions més amb un xut fora i un altre fluix a les mans de de la portera lleidatana.

La segona part va començar amb domini espanyolista que va tenir el joc, el domini i les ocasions. Llançament des de la dreta de Laura quasi sense angle, la portera Monica l'atura, el rebot va a Alexia Putelles, amb la mala sort que la pilota va fora per poc.

Gran sortida de la portera de la terra ferma davant de Laura a qui li rebutja la pilota, però la pilota va a a Alexia Putelles que lluny des de fóra de l'àrea xuta des de la dreta i la pilota va a l'esquerra del pal defensat per la portera vermella, marcant el gol.

Després tot seguit tres ocasions de Brenda que xuta per damunt de la portera del Segrià, posteriorment xuta amb la porteria buida, però una defensa vermella treu la pilota de la línia de gol. Falta llençada per Alexia Putelles, que remata Brenda amb el cap fora.

Gran paper de la migcampista Eva que també va debutar sortint a la segona part, que va regatejar a la portera lleidatana que va quedar al terra, però sense angle, escairada, llença la pilota fora. Ho va provar després amb xut a les mans de la portera de la terra ferma i altre desviat. Xut de Kenty Robles a les mans de de la portera lleidatana.

Les de la U.E. Lleida van aprofitar un contracop quan estaven totes les nostres jugadores molt avançades, amb una internada per la dreta i van marcar amb un xut creuat. Després ho van intentar les del RCD Espanyol femení B, més amb el cor que amb el cap. Xut de Helena Roig que desvia una defensa del Lleida i per poc no introdueix la pilota a la pròpia porta. Va entrar Leticia fitxatge d'aquesta temporada, que debutava, i va xutar a les mans de la portera del Segrià. L'última ocasió va ser de Brenda que també va xutar a les mans de la portera .

RCD Espanyol femení B: Natalia, Tania, Jornet, Sara, Kenty, Roig, Alexia, Juliana, Anna T., Brenda, Laura. Van jugar també Leticia, Eva.