dilluns, 2 de febrer del 2009

GOLEJADA DEL INFANTIL,
EN UN ESPLÈNDID PRIMER TEMPS






RCD Espanyol Infantil “A”: 5 – F.P. Sánchez Llibre: 0


El conjunt infantil “A” del RCDE va derrotar a la FP Sánchez Llibre en un encontre en el que els de Jacint Magrinyà van resoldre en un pletòric primer temps en el que van aconseguir quatre gols.

Ben aviat l’Espanyol va intentar posar setge a la porteria dels del Maresme, en diverses accions en les que Pedro ja va avisar del que després vindria. Una centrada de Iu, es rematada pel paraguaià per sobre el travesser.

Als voltants del primer quart d’hora, Pedro xuta des de la frontal, i el seu llançament ajustat s’introdueix dins la porteria visitant. Era el primer, i ben aviat arribaria el segon, aquest cop amb l’esquerra.

El tercer, en posició dubtosa del davanter paraguaià, arribaria després d’una centrada des de l’esquerra de Rafa, i en la boca de gol, l’artiller espanyolista no perdonaria.

També en acció individual Pedro se’n va anar de dos adversaris, però la seva passada de la mort, no va arribar al seu destinatari.
En acció també individual, Pedro es marxa amb dos retalls del meta de la Fundació que havia sortit a la desesperada intentant arribar a una pilota en profunditat, però el paraguaià el deixa enrera i amb poc angle, obre a Hernán que ve en carrera, però rematant alt.

Espinosa col·loca a l’espai una bona pilota i de nou Pedro fa el quart del seu compte particular i de l’equip, superant la mitja sortida del porter visitant.

Amb aquest resultat es va arribar al descans. En el segon temps els espanyolistes van aixecar el peu del accelerador i va jugar a un ritme molt més baix.
Les ocasions més clares van ser pels locals, mitjançant Fredy, qui s’entreté i dona temps al refús a còrner.

El darrer gol va ser una internada per l’esquerra, i la centrada va ser rematada en pròpia porta per un defensor de l’equip del Maresme, tot i que també estava Pedro esperant-la...

La primera ocasió i única dels visitants va ser un xut faltant cinc minuts per la fi de l’encontre, rebutjat en primera instància per Sergi Brassier, i el posterior remat del rebuig del meta espanyolista, és rematat malament molt desviat.



RCDE Infantil:
Sergi Brassier; Sergio, Sergi Coll, Andrés Moj, Adriá; Sergi, Hernán, Iu Ranera; Chus Quintana, Rafa Espinosa, i Pedro.
També va jugar, Bruno, Ricard (47’), Marc Gelmà (47’), Robert (50’), Fredy (59’) i Germán Collado (59’)

Gols:
1-0: Pedro, m. 15; 2-0: Pedro, m. 18; 3-0: Pedro, m. 30; 4-0: Pedro, m. 35; 5-0: pròpia porta, m. 63


Incidències: Ciutat Esportiva de Sant Adrià. Partit jugat en horari inhabitual pel Infantil “A”, diumenge a les 10:00 hores, en un matí amb amenaça de pluja tot i que va acabar permetent la disputa de l’encontre sense fer acte de presència.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre es bó veure que els nois mantenen aquella puresa, aquelles ganes de guanya fora de tots els vicis del fútbol professional, y el que es millor, com una cantera pot fer tan gran a un club sense que el primer equip ho noti en les seves files...xD

Salutacions

Josep Maria ha dit...

Hola! Benvingut a Sentiment Perico. He possat el link del teu blog.
Estic totalment d'acord en el que dius. Ho has resumit amb poques paraules, però precises. Sobre tot la segona part de la frase.

Per que per desgràcia, la puressa en el futbol base, cada cop també va a menys (parlo a nivell general), degut a intermediaris, interesos dels gran clubs, torneijos mediátics amb ulleadors, etc.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M