dilluns, 25 de juliol del 2011

CONTINUEN LES SORTIDES DEL FILIAL:
CHULI, SIGNA PEL RECREATIVO "B"




Chuli, al Recre "B"


Manuel Jesús Vázquez Florido, més conegut en el mon del futbol com a “Chuli”, nascut a Huelva el 25 de gener de 1991, va deixar de ser jugador del RCD Espanyol la setmana passada i va signar pel filial del Recreativo de Huelva retornant al seu club originari.

Chuli que va iniciar-se a les primeres categories inferiors del club Santa Marta va passar posteriorment al futbol base del Recreativo de Huelva fins que en acabar l’edat es va incorporar a l’Espanyol (estiu de 2006) junt a altres dos jugadors cadets (Manu Molina i Álvaro Vega).

A l’Espanyol va anar progressant inclòs amb categories un any per sobra de la seva edat fins que al filial espanyolista s’ha estancat esportivament. Així, a la seva primera temporada jugant en el juvenil “B” sent cadet de segon any, va aconseguir anotar 12 dianes. En els tres anys de juvenil, la primera temporada (2007/08) va anotar 5 gols a la lliga i 2 a la Copa del Rei. Els seus millors registres van ser a partir de la temporada 2008/09 on va marcar 11 gols amb el Juvenil “A” a la Divisió d’Honor i 2 més a la Copa del Rei Juvenil, per ser la temporada 2009/10 la que va obtenir les millors dades amb 11 gols a la lliga i 3 a la Copa, intercalant el juvenil amb el filial..

La seva elevada fitxa i el seu pobre rendiment exhibit al llarg de la darrera temporada a Tercera Divisió (1 gol) junt a que molt de temps ha estat lesionat o en baixa forma, al marge d’altres consideracions, han fet que la direcció esportiva del RCDE es plantegés prescindir dels seus serveis. Preocupats en l’entitat perica per la dificultat en trobar-li equip degut a la seva elevada fitxa –més tenint en compta que no ha debutat a Primera Divisió i que no era titular a Tercera-, ha tingut que ser el seu antic club, el Recreativo, qui ha tornat a confiar amb el jugador andalús.







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M