dijous, 28 de juliol del 2011

SEGUEIXEN LES SORTIDES
DELS DESCARTATS DEL FILIAL

Dos jugadors més que segons els dirigents de l'àrea esportiva no tenien lloc en el nostre club, José Mendez Monroy “Canario” i el meta Víctor Ibáñez Pascual, han rescindit els seus lligams amb l’entitat espanyolista i han signat pel Lleida Esportiu i jugaran a la Segona Divisió “B”, totalment desvinculats ja del conjunt perico.








Canario


José Antonio Méndez Monroi més conegut per “Canario” pel seu origen, va néixer a Santa Lucía de Tirajana, Las Palmas, el 5 de maig de 1989. Procedent de Las Palmas, es va incorporar a l’Espanyol en l’estiu de 2004 amb Ramon Guerrero de tècnic d’aquell equip cadet de Divisió d’Honor. En els primers temps com a blanc-i-blau no ho va tenir gens fàcil ja que per caràcter, forma de joc, sempre els tècnics li van exigir més a nivell de treball físic del que aportava, tot i tenir grans qualitats tècniques.

Després del seu pas pel Juvenil “B” (2005/06) en el Juvenil “A” va explotar formant part d’un equip que va conquerir el títol de lliga de Divisió d’Honor i per primer cop a la història del futbol base espanyolista, la “Copa de Campions de Divisió d’Honor” a Colmenar Viejo davant el Villarreal. En total va marcar vuit gols jugant de migcentre o de mitja punta.

En el filial espanyolista (temporada 2008/09) va formar part de l’equip que va assolir l’ascens a Segona Divisió “B” participant en un mig del camp i mitja punta amb jugadors com Juanjo Ciércoles, Javi Márquez i Iván Díaz. Va marcar quatre gols.

La cara negativa del futbol la va veure en la temporada 2009/10 quan va perdre la titularitat en un Espanyol B que acabaria perdent la categoria a Guijuelo. Va anotar només dos gols i en quant va finalitzar la temporada amb el desastre esportiu consumat, els tècnics espanyolistes li van buscar equip, acabant signant pel Sporting Mahonés, en qualitat de cedit per l’entitat espanyolista.

Ara es trobarà en el conjunt lleidatà amb Víctor Ibáñez, i altre ex del futbol base espanyolista com és el cas del migcentre Jaume Delgado recentment renovat per l’entitat de la Terra Ferma.








Víctor ibáñez


Víctor Ibáñez Pascual, nascut a Barcelona el 21 d’abril de 1989, de 1,91m. d’alçada, va ser fitxat en 2006 procedent del futbol base barcelonista, de la mà del seu principal valedor el tècnic Joan Salvans que va aterrar al mateix temps al juvenil “B” espanyolista procedent també de l’entitat barcelonista, on van coincidir en varis equips de les divisions inferiors del quadre blaugrana.

Després del seu pas pels Juvenils “B” i “A” (2006/07) del Juvenil “A” (2007/08, campió de lliga i de la Copa de Campions a Colmenar Viejo) ascendeix al filial perico on romandrà dues temporades (2008/09 a l’ombra del ara madridista Isaac Becerra i 2009/10 la que es converteix en el porter titular).


Després d’una molt bona primera volta a nivell personal (al inrevés que l'equip), la segona volta acaba baixant molt el seu rendiment. amb la situació anímica d’un grup que no pot evitar el descens a Tercera Divisió.

Llavors passa de ser virtual tercer porter de l’entitat a ser qüestionat profundament i es cedit al CD Castellón, on no juga ni un sol partit i al mercat d’hivern ha de canviar d’aires deixant La Plana per passar al conjunt armer de la SD Eibar. Tampoc en l’equip basc variarà la seva sort i es passarà la temporada en blanc.

Ara, es trobava dins del grup de jugadors als que se’ls busca equip (del que encara AZ, Yemba, Gerardo, David López o el cas més important, Oscar Sielva, es troben pendents de resoldre la seva vinculació amb el conjunt perico).







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M