dissabte, 30 de juliol del 2011

EDGAR BADIA I ALBERT BLÁZQUEZ
A LA FINAL DEL CAMPIONAT D'EUROPA SUB-19






Edgar Badía i Albert Blázquez, van participar disputant el meta espanyolista tot el partit sencer i sortint el lateral dret els darrers vuit minuts de joc, en l’encontre que va suposar la classificació d’Espanya per la sisena final continental en categoria sub-19 des que es va alçar amb el títol en 2002.

A la fase anterior de grups, Espanya va derrotar 4-1 a Bèlgica, 4-0 a Servia, perdent 3-0 davant Turquia en un intranscendent encontre.
Espanya va derrotar clarament en semifinals a Irlanda amb 5-0. El rivals dels espanyols serà la República Txeca que va eliminar en semifinals a Servia per 4-2.




Espanya: 5 - República d'Irlanda:0




Fitxa Tècnica:
Espanya: Edgar, Carvajal (Blázquez m.82), Sergi Gómez, Ignasi Miquel, Aurtenetxe, Rubén Pardo, Alex, Juanmi, Sarabia (Muñiz m.66), Deulofeu (Paco Alcácer m.80) i Morata.

República d’Irlanda: McCarey, O’Connor, John Egan, Shaughessy (Knight m.71), Derrick Williams, Hendrick, Carruthers (Wearen m.61), O’Sullivan, Forde, Murray i Murphy (Smith m.46).

Gols: 1-0: Deulofeu, m.28); 2-0: Sarabia, m.40; 3-0: Juanmi, m.46; 4-0: Morata, m. 78 i 5-0: Morata, m.90.

Àrbitre: Clement Turpin (França). Cartolines grogues a Hendrick, m.38, Murray,m.54, McCarey, m.58.

Incidències: Encontre de semifinals del Campionat d’Europa de seleccions sub-19 disputat a l’Estadi Concordia (Chiajna, Romania.)



1 comentari:

JOSE CARRERA ha dit...

Hola amics/gues Els desitgem molta sort a Badia i Blázquez i a els seus companys en la final de l'Europeu Sub 19.Que guanyin i quedin campions. Moltes gràcies. Una cordial salutació.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M