dissabte, 30 de juliol del 2011

LA FINAL DE LA COPA CATALUNYA
FEMENINA ES JUGARÀ A SADRIÀ

L'Espanyol va caure a les semifinals als penals,  en la darera edició al Mpal. de Les Planes.
Foto de les capitanes i àrbitres d'aquell encontre.
La final, a Sadrià.

Ja estan designades les seus per la propera Copa de Catalunya en categoria femenina.

Enguany tindrà lloc els dies 27 i 28 d’Agost. Un cop tancat el concurs que es va obrir a tots els clubs federats per pogué optar a ser seu d’aquesta competició, la FCF va designar com a seus per la disputa de la competició, el Camp Municipal de Les Planes a Sant Joan Despí on el dissabte 27 d’agost  tindran lloc les dues semifinals.

Els equips classificats per les semifinals d’aquesta Copa de Catalunya 2011 son: RCD Espanyol, FC Barcelona, FC Levante Las Planas i UE L’Estartit.

La final, es disputarà el diumenge 28 d’agost a la Ciutat Esportiva de Sadrià. Sembla curiós que aquesta temporada en que les il·lusions i esperances envers el femení estan més baixes que mai per culpa de la retallada pressupostaria practicada pel Consell d’Administració del RCDE, la final tingui lloc per primer cop a la historia d’aquesta competició al nostre camp. Serà casualitat o causa, una circumstància de l’altre ?...Com a pregunta impertinent de la setmana, penso que no serà que els que no volen femení, volen fastiguejar a l’afició perica amb un triomf blaugrana en la nostra pròpia casa per que s’alcin les veus contra aquesta fins ara gloriosa i èxitosa secció? Deixo la pregunta a l’aire...

          


1 comentari:

JOSE CARRERA ha dit...

Hola amics/gues bona nit. Sort que tindrem el suport de la nostra afició per intentar guanyar la Copa de Catalunya.Espero que triomfem.Disculpeu es sap quines són les semifinals? El trofeig del Històrics del Futbol Català, no es juga el dia que ho fan els homes, es sap quan es jugarà?Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M