dilluns, 25 de juliol del 2011

L'APMAE VA DONAR LES GRÀCIES
ALS QUE VAN DEPOSITAR-HI LA SEVA CONFIANÇA

Nota: Per la importància del tema en qüestió (JGEA del 12 de juliol), publiquem un comunicat que l'APMAE ens va enviar el passat 15 de juliol, (mentre aquest mitjà estava en mig del parèntesi vacacional) en el que fem especial incís en els dos darrers paràgrafs per la relevància de les dades que s'aporten.

15 de juliol de 2011

COMUNICAT DE PREMSA
www.apmae.net

L’Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l’Espanyol (APMAE) vol agrair públicament la confiança que van dipositar en nosaltres els accionistes que a la Junta General d’Accionistes del passat dimarts van recolzar la nostra candidatura al Consell d’Administració i la Presidència del RCD Espanyol de Barcelona SAD, i els que tot i no fer-ho, ens han fet arribar el seu suport aquests darrers dies.


També volem donar les gràcies a totes les persones que han col·laborat amb nosaltres en l’elaboració del model de club que varem presentar a la Junta General d’Accionistes, així com manifestar el nostre reconeixement a tots els empleats del club per les facilitats rebudes.

En relació a la esmentada Junta General d’Accionistes:
Felicitem al nou President, Sr. Ramon Condal, i ens posem a la seva disposició per treballar per un Espanyol més gran i més de tots. En aquest sentit, en els propers dies entregarem al Consell d’Administració un document amb el nostre model de club.


Si be el resultat de les votacions en percentatge d’accions va ser clarament favorable a la candidatura encapçalada pel Sr. Ramon Condal (94,36% en front d’un 3,33% obtingut per la nostra candidatura), valorem de forma extraordinàriament positiva que 356 accionistes ens van donar el seu suport (1 de cada 3 accionistes presents o representats).

Per últim, volem expressar la nostra preocupació pel fet de que dels més de 13.000 accionistes actuals, menys d’un 10% participessin a la darrera Junta General d’Accionistes. Això es un motiu de preocupació que ens hauria de fer reflexionar a tots i prendre, a tots els nivells, les mesures necessàries per fomentar la participació del major nombre d’accionistes a les Juntes Generals.

Ben cordialment,
La Junta Directiva




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M