divendres, 29 de juliol del 2011

MÉS DESCARTATS DEL FILIAL
ACLAREIXEN EL SEU FUTUR



Juanjo Ciércoles Sagra, continuarà a Sabadell
Sergio Ginés, fitxa per l’AEC Manlleu



Juanjo Ciércoles Sagra

El RCD Espanyol ha arribat ja a un acord total amb Juanjo Ciércoles per que deixi de ser jugador del conjunt espanyolista, fet pel qual un cop deslligat de l’entitat perica, hagi fitxat en aquest cop ja en propietat pel C.E. Sabadell, conjunt el arlequinat que va aconseguir amb el migcentre l’ascens a la Segona Divisió.

Juanjo va fitxar per l’Espanyol en 2004 procedent de la Fundació Ferran Martorell. Nascut a L’Hospitalet del Llobregat el 27 de Maig de 1988.

Segon amb el Juvenil “B” a la classificació final de la Lliga Nacional Juvenil 2004/05 amb Clotet de tècnic en la seva primera temporada com espanyolista, va jugar les dues següents temporades (2005/06 i 2006/07) al Juvenil “A” espanyolista on va assolir el títol de lliga en la 2006/07.

Va passar al filial espanyolista on va jugar les temporades 2007/08 (descens a Tercera), 2008/09 (ascens a 2na.B formant una formidable duet amb Javi Márquez al mig del camp), i 2009/10, consumant-se en aquesta última el darrer descens a Tercera Divisió, i sent cedit després d’estar entrenant-se al marge del grup amb altres descartats, al CE Sabadell. En el filial espanyolista va marcar 1, 1, i 3 gols respectivament, sent més un migcentre de caire defensiu que no ofensiu amb arribada a porta.

La gran temporada realitzada al quadre arlequinat on ha jugat una trentena d’encontres obtenint amb el seu club l’ascens a la categoria de plata del futbol nacional, feien concebre esperances que podria ser l’únic cedit que s’incorporés de nou a l’Espanyol, però la direcció esportiva del RCD Espanyol no ho ha considerat oportú, i després d’àrdues negociacions i tires i arronses ha acabat deslligant-se del club espanyolista per fitxar ja en propietat pel quadre vallesà.




Sergio Ginés, al Manlleu.




Sergio Ginés Albarrán, nascut a Badalona el 6 d‘Abril de 1990 es va incorporar al conjunt blanc-i-blau a meitat de la temporada 2004/05 al cadet B entrenat per Josep Oliver, amb el que va ser subcampió de lliga de preferent.

Com a cadet de segon any, va jugar la temporada 2005/06 a l’equip entrenat per Ramon Guerrero amb el que es va proclamar campió de Catalunya en el que va ser el darrer partit del ara mallorquinista Sergio Tejera amb l’Espanyol abans de ser traspassat al Chelsea.

Vuit gols va aconseguir marcar Sergio Ginés a la temporada 2006/07 a la lliga nacional juvenil jugant amb el Juvenil “B” espanyolista. Les dues següents temporades l’extrem dret va jugar en el Juvenil “A”, marcant 4 i 6 gols respectivament com a millors guarismes, donant el salt al filial espanyolista en l’estiu de 2009 on no va disposar de minuts davant jugadors com Javi López o Guillem Creus i fins i tot el prop Luismi quan jugava en banda, que estaven situats per davant del jugador badaloní en les preferències del llavors tècnic espanyolista Oscar Perarnau. Per aquest motiu va marxar al CE Premià en qualitat de cedit al mercat d’hivern.

La temporada 2010/11 va tornar de la cessió integrant-se al conjunt entrenat per Toni Rovira. La nefasta marxa de l’equip i el fet de no comptar pel llavors tècnic del filial, va comportar que fos cedit al mercat d’hivern al At. Vilafranca en un reajust del planter amb diverses altes i baixes. En aquesta segona etapa amb el filial espanyolista va marcar un gol precisament a Manlleu, on el quadre perico va caure derrotat en la primera volta del campionat passat.

Després del seu pas per Vilafranca, fitxa per l’AEC Manlleu per seguir jugant a la Tercera Divisió.

D’aquesta manera, es va alleugerant la nòmina de jugadors descartats per l’àrea esportiva en el filial espanyolista. Resten per solucionar el seu futur, Gerardo, David López, Oscar Sielva, Azrak i Willy Yemba.






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M