divendres, 29 de juliol del 2011

LES ESPANYOLISTES NÚRIA I ALBA,
A UN PARTIT DE LA GLÒRIA EUROPEA

EDGAR BADIA I ALBERT BLÁZQUEZ LLUITARÀN AVUI DAVANT LA SELECCIÓ D'IRLANDA PER ACONSEGUIR L'ACCÉS A LA FINAL DEL CAMPIONAT D'EUROPA SUB-19




Islàndia: 0 – Espanya: 4



Núria Mendoza i Alba Pomares ja son finalistes del campionat d’Europa sub-17 de futbol femení amb les seves companyes a la Selecció Espanyola. Ahir, van derrotar en una de les dues semifinals a la selecció d’Islàndia per un concloent 0-4 que ho diu tot. Dels quatre gols, Alba Pomares va aconseguir el darrer d’ells, sent Alexia Putelles la protagonista del partit al ser l’autora de dos dels quatre gols aconseguits pel combinat espanyol. La ex jugadora perica i ara del Llevant va marcar en tres minuts dos gols que van sentenciar definitivament la semifinal.

Espanya arriba per tercer cop consecutiu a la final d’aquesta competició sent la vigent campiona d’Europa. El seu camí per arribar a aquesta final ha sigut el següent:


Va disputar la primera fase a l’octubre de 2010, derrotant a Georgia per 13-0, a Bielorrússia per 2-0 i a Holanda 1-0. A la segona fase disputada a l’abril passat, el combinat espanyol tot i perdre amb la República Txeca per 3-1 va acabar en primera posició del grup en derrotar a Belgica per 2-0 i a Itàlia per un contundent 6-1, aconseguint la classificació per la fase final que ahir va tenir lloc a Nyon.

En el darrer campionat de seleccions europees sub-17 femenines, fins a tres espanyolistes (la portera Berta, Alexia i Sara Mérida) van alçar el ceptre europeu en derrotar a la final a Irlanda.

Enguany, serà França (finalista en 2007/08) qui s’enfronti a Espanya en una apassionant final que tindrà lloc diumenge 31 de maig. L’equip gal va vèncer en l’altre semifinal a tot un clàssic en el futbol femení, l’Alemanya, a la tanda de penalts. Les germàniques s’havien alçat amb el triomf final en 2007/08, i en 2008/09 (derrotant a Espanya per 7-0 en una final continental a la que arribava per primer cop una selecció femenina espanyola després del Europeu sub-19 de 2004 en la que va vèncer a la final a les alemanyes proclamant-se campiones d’Europa).



Fitxa Tècnica:

Islàndia: Arna Lind Kristinsdóttir, Gudrún Arnardóttir, Írunn Thorbjorg Aradóttir, Glódís Perla Viggosdóttir, Lára Kristín Pedersen (C), Telma Thrastadróttir, Sigrídur Lára Gardarsdóttir, Aldís Kara Lúdvíksdóttir (Sandra María, 57'), Gudmunda Brynja Óladóttir, Hildur Antonsdóttir, Anna María Baldursdóttir (Eva Nura, 61')

Espanya: Noelia Gil, Ivana Andrés (72'), Laura Gutiérrez (C), Gema Gili (Nelly Maestro, 65'), Marina García, Raquel Pinel (Silvia Pereira, 56'), Claudia Barea, Alexia Putellas, Alba Pomares, Raquel Carreño, Nuria Mendoza.

Gols: 0-1: Marina García, m.12; 0-2: Alexia Putellas, m.33; 0-3: Alexia Putellas, m.36; 0-4: Alba Pomares, m 67.

Àrbitres: Simona Ghisletta (SUI), Araksya Saribekyan (ARM), Gergana Vidova (BUL), Désirée Grundbacher (SUI). Cartolina groga a Alexia Putellas, m. 71.

Incidències: Encontre de semifinals del Campionat d’Europa de seleccions femenines sub-17 disputat a l’Estadi Colovray de Nyon (Suïssa).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La coordinadora ha perdido el norte con tal de salvar su culo, aunque tenga que entrenar y hacer ver que coordina, se baja los pantalones, y acepta todo .

Josep Maria ha dit...

El norte, amigo lector, se perdió des del propio consejo ya cuando Ramió (que lo habrá hecho mejor o peor pero al menos ha defendido siempre al máximo lo mejor para el femenino) tuvo que irse ante el despropósito que se avecinaba.

Sin entrar en consideraciones personales hacia ningún técnico, si que es verdad que por desgracia sucede eso que afirma, de manera demasiado habitual. Veremos si no se los baja también Planes o Poche en el tema Osvaldo, aunque eso sea otra situación completamente diferente a lo que me comenta, pero que ahora también me viene a la cabeza, es decir al teclado.
Saludos.

JOSE CARRERA ha dit...

Hola amics/gues .Moltes felicitats a la selecció espanyola per la victòria per 4-0 a Islàndia i en especial a les jugadores Alba Pomares López (1 gol),Nuria Mendoza Miralles,Alexia Putellas Segura ( 2 gols) que van ser les 3 titulars. Les desitgem molta sort a elles i a les seves companyes en la final de l'Europeu Sub 17 de Suïssa que s'enfrontaran a França . Que guanyin i quedin campiones. Moltes gràcies. Una cordial salutació.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M