"El mítico Espanyol de los años 20", por Jordi Puyaltó
El historiador perico Jordi Puyaltó participará en un coloquio organizado por la Penya Espanyolista de 9 Barris y la editorial 23 perico sobre "El mítico Espanyol de los años 20", el equipo que consiguió la primera Copa del Rey para el club en la disputada "Final del agua", tras ganar al Real Madrid por dos a uno.
El presentador de la mesa redonda será el periodista y responsable de dicha editorial, Sergio Fidalgo, y la bienvenida será a cargo del presidente de la entidad, Alberto Ferrero. El acto se celebrará este viernes en la sede social de esta embajada blanquiazul (Pg. Verdum, 47, local 7. Metro Llucmajor), a partir de las 20:00 h. La entrada es libre y al finalizar la ponencia habrá un turno de preguntas.
Puyaltó escribió hace unos meses, junto a José Antonio Pastor Pacheco, un libro dedicado a la trayectoria perica de Ricardo Saprissa, uno de los líderes de ese equipo que se convirtió en uno de los mejores de España en los albores de nuestro fútbol. Durante el acto firmará ejemplares de su obra a los lectores que lo deseen. Este coleccionista e historiador ha colaborado y colabora en diversos medios de comunicación, como Pericos on line, Crónica Perica, la revista 23 perico o el diario AS.
Sergio Fidalgo
Puyaltó escribió hace unos meses, junto a José Antonio Pastor Pacheco, un libro dedicado a la trayectoria perica de Ricardo Saprissa, uno de los líderes de ese equipo que se convirtió en uno de los mejores de España en los albores de nuestro fútbol. Durante el acto firmará ejemplares de su obra a los lectores que lo deseen. Este coleccionista e historiador ha colaborado y colabora en diversos medios de comunicación, como Pericos on line, Crónica Perica, la revista 23 perico o el diario AS.
Sergio Fidalgo
PENYA ESPANYOLISTA DE VALLS I COMARCA
XXXVII Aniversari
El proper divendres 18 de novembre a les 21:30h al restaurant Masia Bou de Valls tindrà lloc el sopar de germanor del 37è aniversari de la Penya Espanyolista de Valls i Comarca.
Menú:
Aperitiu a taula
Vaporada de musclos-escopinyes
Pirulí de formatges (dolç i salat)
Petxina gratinada de peix de roca
Fideus de sipia amb romesco
Tast de paté amb torradetes
Panadó de verdures i botifarra negra
---------------
Ravioli d’ànec al cava
---------------
Tronc de lluç de palangre al forn amb sofregit d’allets i pebre vermell dolç
o
Jarret de Porcell amb guarniment
------------
Pastís blanc i blau
-------------
Aigües, vi, cava, cafès-infusions, selecció de licors
Preu del sopar 35€
Telèfons per reserves: 687184371 – 639311258 – 696534327
Al fer la reserva s’haurà d’escollir el segon plat (lluç o jarret)
S’obsequiarà a tots els asistents amb un record del Aniversari
PENYA BLANC-I-BLAVA DE SANT FELIU DE LLOBREGAT
XXX Aniversari
El dissabte 19 de novembre a les 20.30h.al hotel City Park de Sant Just Desvern, la Penya Blanc i Blava Sant Feliu Llobregat celebrarà amb un sopar el seu XXX Aniversari.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada