dissabte, 19 de novembre del 2011

PIRULO A ESCÒCIA



Segons indica avui “Mundo Deportivo” i pendents de confirmació oficial del RCD Espanyol, l’actual jugador de l’Espanyol B José Antonio Ruíz López més conegut en el mon futbolístic com a “Pirulo”, ha arribat a un acord amb el RCD Espanyol per rescindir el seu contracte i enrolar-se al futbol escocès, concretament a Glasgow, per aclarir-ne si al Celtic o al Rangers.

José Antonio Ruíz López “Pirulo” va néixer a Los Barrios (Cadis), el 17 d’abril de 1992. Va arribar al Cádiz CF procedent de l’equip del seu poble natal, UD Los Barrios. Tot i que tenia un contracte molt llarg fins 2012 amb l’entitat gaditana, va arribar al futbol base de l’Espanyol desprès de llargues i àrdues negociacions al desembre de 2008 i va passar a formar part del Juvenil B per passar a jugar al Juvenil “A” les temporades 2009/10 i 2010/11. La passada temporada amb l’equip dirigit per Martín Posse es va erigir en el màxim golejador de l’equip amb 15 gols a la lliga i 3 a la Copa del Rei. L’anterior temporada n’havia aconseguit marcar-ne 5.

Aquest estiu va acabar la seva edat de juvenil (promoció del 92) i es va integrar al filial espanyolista sota les ordres de Raul Longhi. Jugador que es mou en la mitja punta o d'extrem, bon llançador de faltes, no dubta mai en encarar al rival, moltes vegades individualista en excés, s’ha vingut mantenint amb assiduïtat en l’onze inicial del filial tret d’alguna jornada que ha sigut relegat a la banqueta.




2 comentaris:

Anònim ha dit...

Este caso es muy pero que muy raro y quizás sea algo suspicaz pero diria que hay algo más... Y bueno, en cuanto a Pirulo no es reprochable que se quiera ir al Celtic de Glasgow pero lo que si que creo es que aun esta verde verde, ojo que no le pase como a otros jugadores que prometian mucho y se fueron y luego nada de nada...

sentir1907 ha dit...

Hola que tal soy sevillano del real betis balompie , tengo un blog por si quieres echarle un vistazo , tengo el honor de que tengo varios lectores pericos y el espanyol es un club que le profeso un cariño enorme y me gustaria tener mas pericos que me leyeran y me comentaran yo haria igual con tu blog ¡¡ Por cierto yo tbn soy socio de una penya espanyolista en barna eh ?? Saludos ¡¡
visca l,espanyol y viva el betis ¡¡'




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M