dilluns, 14 de novembre del 2011

XIV GALA DE PENYES DEL RCDE
DISTINCIÓ A SENTIMENT PERICO


Durant el transcurs de la XIV Gala de les Penyes del RCD Espanyol, la nit de dissabte a l’Hotel Hesperia Tower, la Federació Catalana de Penyes del RCDE va fer diversos lliuraments de guardons al marge dels premis votats per les pròpies penyes.  Un d’ells va ser per a  Sentiment Perico.

Vull des d’aquesta mateixa tribuna, mostrar el meu més sincer agraïment a les persones que formen part de la Junta Directiva de la FCPE per la seva confiança amb la modesta tasca de qui és responsable d’aquest web, pel reconeixement per la feina que altruistament vinc portant des de fa sis anys amb més o menys difusió entre els espanyolistes i amb més o menys divulgació “mediàtica” entre la família blanc-i-blava.

M’omple d’orgull la concessió d’aquesta distinció, tenint en compta d’on ve: D’una junta que representant a totes les penyes espanyolistes, s’ha esforçat al màxim i es segueix esforçant per que les penyes en concret i l’afició en general, tinguin el protagonisme, la repercussió i el respecte que es mereixen a ulls de tothom, inclòs dins dels propis estaments de l’entitat.

Però no seria just ni amb ells ni amb la meva pròpia consciència, sinó digués per cloure aquestes paraules, que aquest projecte gairebé utòpic en que ha acabat fent-se realitat, es basa amb la suma de les petites i modestes col·laboracions de grans persones anònimes en el dia a dia. Des de l’ajut del Departament de Futbol Base del RCDE fins tècnics i delegats de molts equips del futbol base i femenins, que si be no tots, si els que hi han participat d’una manera o altre amb les petites ajudes en el pas del temps han significat molt per a mi. L’ajut de forces pares i mares dels nens i nenes del futbol base i femenins, aquells que envien fotos, dades, i contesten amb paciència les meves preguntes cercant informació. A col·laboradors circumstancials, amics espanyolistes,  entre tots intenten fer-me més fàcil la difícil visió del camp tercer “el Mini-Montjuïc” de Sadrià.

I sobre tots, vostès amics lectors. Els que entren fidelment a aquesta pàgina per que saben de les dificultats i del treball que suposa poder oferir-la actualitzada i de tots els encontres del nostre futbol base i femenins, dels que deixen comentaris (poden ser considerats com a pocs... però em sento orgullós de com tothom s’expressa sempre en llibertat i amb respecte com a pocs llocs a la xarxa i moltes vegades amb discrepàncies de fons importants en uns o altres temes de l’actualitat, però sense perdre mai les formes, i aixó es per a mi el més important). Als que em feliciten i també als que reproven o censuren les possibles errades per que d’ells se n’aprèn molt més que de les afalagadores paraules. A tots, doncs, moltes gràcies !!!.
  




3 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona Josep Mª ets un crak, la teva tasca altruista si que representa el que és LA *FORÇA D'UN SENTIMENT

Una abraçada

Hipopótamo

Jose Carrera RCD Espanyol Fem. ha dit...

Hola amic Josep Maria, moltes felicitats per la distinció i el proper any guanyaràs un premi, que t'ho mereixes. Salutacions.

Josep Maria ha dit...

Moltes gràcies a tots vosaltres pel vostre recolzament i en el teu cas Jose, per comptar sempre amb el teu ajut seguint el futbol femení del nostre club.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M