dimarts, 15 de novembre del 2011

EL JUVENIL "B" NO VA POGUÉ SUPERAR AL PREMIÀ











RCD Espanyol Juvenil “B”: 1 – C.E. Premià: 1

Pas enrera.

El Juvenil “B” espanyolista no va passar de l’empat en l’encontre que diumenge al matí el va enfrontar a un Premià que va donar la sorpresa esgarrapant un punt en la seva visita a Sadrià. Els de Fran Navarro veien com es tallava així una ratxa de tres triomfs consecutius. Recordem també, que l’Espanyol té un encontre ajornat, el que en el seu dia no es va pogué disputar a causa de la pluja a Figueres.

L’Espanyol que no va fer un bon partit, va avançar-se ràpidament en el marcador, motiu pel qual feia pensar en un triomf fàcil si no tan clar com davant La Floresta si al menys plàcid davant un dels darrers classificats de la lliga nacional. Però no va ser així.

Els blanc-i-blaus van obrir el marcador al minut dos de joc quan una jugada de Luis Vioqué per la banda esquerra arribant fins línia de fons i col·locant-li una bona centrada a Ramon Saavedra per que l’alacantí en la mateixa boca de gol i a plaer rematés al fons de la porteria premianenca.

El Premià va reaccionar i va dur a terme algunes aproximacions amb perill com una rematada a la xarxa exterior quan Jorge Ojeda cobria bé el pal curt de la seva porteria , o una centrada per la dreta rematada de cap a càrrec de Galán sortint l’esfèrica per sobre la porteria espanyolista.

Va ser l’Espanyol qui va tenir l’ ocasió més clara per encarrilar l’encontre quan Luis Vioqué es marxa sol i davant la sortida del meta Héctor li creua la bola lluny del seu abast, sortint finalment per molt poc a l’esquerra de la seva porteria. Una gran ocasió perduda que podia haver canviat el curs del partit.  

Per que poc després de la substitució de Fortiá per Yerai (el jugador fitxat del quadre matalasser), el Premià va empatar amb un gran tret des de fora de l’àrea a càrrec de Abdul Gassim que tot i tocar “Koke” Ojeda, no va pogué impedir el meta espanyolista que l’esfèrica acabés allotjant-se a la mateixa escaire dreta de la seva porteria. Un gran gol, cal dir-ho.

El Premià seguia insistint en donar un altre ensurt i una centrada molt tancada l’ha de rebutjar com pot amb la punta dels dits Koke. Però malgrat el major domini visitant en algunes fases d’aquest primer temps, i les moltes aproximacions a les immediacions de l’àrea espanyolista, va ser el conjunt de Fran Navarro qui va tornar a disposar de l’ocasió més clara dels trenta-cinc minuts jugats fins les hores: Ramon Saavedra fica en profunditat una pilota d’or per Luis, aquest supera la sortida del meta i increïblement xuta fora a l’esquerra quan semblava que el gol era l’únic destí d’aquella pilota.

El Premià tindria la seva millor ocasió al marge del gol, amb un xut en els darrers segons del primer període, que s’acabaria estavellant al travesser de la porta defensada per Koke.

En el segon temps, l’Espanyol no va aconseguir fer-se amb el control del partit. Li va costar molt crear joc i tancar al rival i inclòs cal dir que les millors opcions dels espanyolistes van ser conseqüència de diversos ràpids contracops, ja que el Premià no es va tancar darrera sinó tot lo contrari.

Yerai va pogué marcar però el porter visitant va tancar molt bé l’angle curt i va rebutjar el fort tret del resen incorporat jugador ex Atlético i Cornellà anteriorment. A l’altre àrea Koke va estar apunt de complicar-se ben bé la vida rebutjant en curt amb el cap fora de l’àrea i sort en va tenir que el remat d’un premianenc al que li va caure la bola refusada va ser fluix i el meta espanyolista va pogué aturar inclòs amb la cama sense necessitat de fer-ho amb les mans amb una jugada que a bon segur posaria dels nervis a més d’un. El Premià duia perill en llançaments de faltes. Una penjada per Vallverdú, es va passejar perillosament sense que ningú rematés.     

La polèmica va arribar a l’encontre en dues accions molt concretes: La primera d’elles quan Marc Navarro es marxa de dos adversaris que li surten al pas i quan el lateral dret espanyolista entra i cau dins l’àrea davant l’entrada d’un rival, el col·legiat no assenyala res de punible davant les protestes del públic espanyolista que demanà penal. La segona d’elles en la recta final del partit en un contracop en el que Javi es marxa per velocitat (en una de les poques vegades en aquest encontre) i també cau dins l’àrea tot i que en aquesta jugada tinc moltes més dubtes al menys des de la meva posició.

L’Espanyol va pogué marcar el gol del triomf en una acció de Marc Navarro que rebutjar a còrner el meta visitant, o en una pilota en profunditat en la frontal de Ramon Saavedra per Yerai, però que aquest xuta rebotant en la cama d’un defensor i mansament se’n va a fora malgrat el suspens ja que havia agafat a contrapeu al meta.  

En els darrers instants, Ríos s’ha de marxar lesionat, i el seu substitut el ghanès Alex Twene (el company de Paul Quaye, que es van incorporat sent infantils de darrer any) també necessitaria rebre l’atenció de les assistències (veure foto). La darrera opció dels blanc-i-blaus un llançament de falta mal executat que s’estavellaria a la tanca del conjunt premianenc i el xut posterior fàcil pel porter.    

  


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: “Koke” Ojeda; Marc Navarro, Pau Belana, Ríos, Adri, Víctor, Javi, Fortià, Saavedra, Luis i Robert.
Substitucions: Yerai per Fortià, m. 23; Joel per Robert, m. 67; Sergi Coll per Pau Belana, m. 80; Alex Twene per Ríos, m. 83  (Altres suplents: August, p.s.)

Premià Club Esportiu: Héctor Massanet, Mateo Gauna, Ivan Rodríguez, Jorge Pandiani, Javier Morales, Abdul Gassim, Eric Llanes, Matias, Lluis Vallverdú, Oriol Martí, i Eric Galán.
Substitucions: Virgili per Eric Galán, m. 74; Paulí Teruel per Lluis Vallverdú, m. 81; Xavier Polo per Oriol Martín, m. 89.  (altres suplents: Malick Sillah, p.s.)

Àrbitre: Alberto Gutiérrez Herraiz, de la delegació del Baix Llobregat. Va mostrar cartolines grogues a Pau Belana, m. 58 per part local, i a Oriol Martín, m. 20 per part visitant. No va voler saber res de les accions polèmiques dins l’àrea del Premià en les que no va xiular cap tipus de punibilitat. 

Gols: 1-0: Saavedra, m. 2; 1-1: Abdul Gassim, m.25.

Incidències: Encontre corresponent a la onzena jornada de lliga del grup setè de la Lliga Nacional Juvenil, disputat en el camp tercer de Sant Adrià del Besós. Temperatura suau, cel molt ennuvolat aguantant sense que el líquid element fes acte d’aparició.
En les files del Premià, el central dorsal 4 Jorge Nicolás Pandiani, fill del davanter centre Walter “Rifle” Pandiani, jugador del RCD Espanyol (veure darreres fotos).  


CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL, GRUP 7è.  




.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
F.C. BARCELONA "B"
25
11
8
1
2
24
7
2
C. F. GAVÀ
25
11
8
1
2
17
10
3
C.E. EUROPA
20116232013
4
 R.C.D. ESPANYOL "B"
1910541249
5
GIRONA F.C. "B"
19
11
6
1
4
29
16
6
U.F.B. JÀBAC I TERRASSA
19
11
6
1
4
27
20
7
C.E. L'HOSPITALET
18
11
5
3
3
16
12
8
U.D. CORNELLÀ "B"
17
11
5
2
4
20
13
9
U.E. SANT ANDREU
17
11
5
2
4
15
17
10
C.F. MOLLET U.E.
16114431717
11
C.E. MERCANTIL
14
11
3
5
3
18
21
12
U.D. At. GRAMENET
12
11
3
3
5
15
27
13
C.D. LA FLORESTA
11
11
3
2
6
19
40
14
C.E. PREMIÀ
10
11
2
4
5
11
17
15
C.F. DAMM "B"
10
11
3
1
7
14
21
16
A.E. PRAT
9
11
2
3
6
9
19
17
U.E. FIGUERES
8
10
2
2
6
10
14
18
F.P.E.F. CALELLA
4
11
1
1
9
12
24






S E N T I M E N T P E R I C O . C O M