diumenge, 13 de novembre del 2011

TRIOMF DEL JUVENIL DAVANT
UN MANLLEU QUE PLANTA CARA (2-0)














R.C.D. Espanyol Juvenil “A”: 2 – A.E.C. Manlleu: 0

Triomf treballat del conjunt de Dani Poyatos.

El Juvenil “A” espanyolista ha vençut aquest migdia al Manlleu en encontre corresponent a la jornada de lliga de la Divisió d’Honor Juvenil. No ha estat un encontre gens fàcil per un Espanyol al que li ha mancat gol. Novament ha estat Rubén Herraiz “Rufo” qui ha marcat les diferències aconseguint els dos gols del conjunt espanyolista. Amb aquest triomf el conjunt de Poyatos segueix sen líder provisional de la categoria fins que tingui lloc la disputa del ajornat Barcelona – Girona.

L’Espanyol ha dominat l’encontre des d’un principi davant un Manlleu que s’ha defensat perfectament durant els primers vint minuts fins el gol de Rufo. La primera ocasió dels locals ha tingut lloc al llançament d’un córner a càrrec de Miravent que ha rematat pentinant Rufo, colpejant l’esfèrica amb un defensor junt a pal dret, sortint la pilota a córner de nou. Miravent ho ha provat amb un llançament potent des de la frontal, però l’esfèrica ha sortit mig metre a la esquerra de la porteria d’Oriol.

L’Espanyol ha pogut marcar als cinc minuts de joc en una doble ocasió en que els pals van ser els protagonistes. Primer, una rematada al pal esquer, i posteriorment una centrada de Gil es rematada per Rufo, i torna a estavellar-se l’esfèrica al pal en la mateixa jugada.

Després del domini abassegador dels espanyolistes en el inici del partit, el Manlleu va gaudir d’una de les poques ocasions de gol en el minut quan el visitant Pau centra una pilota que el meta Pau atura llançant-se cobrint davant Kevin.

Rufo inauguraria el marcador culminant una molt bona jugada amb assistència de Brian. Instants després el central Ruben Duarte ha estat a punt de fer el segon en el llançament de lliure directe buscant l’escaire esquerra i sortint la bola fora per molt poc.

Les darreres ocasions en el primer temps, un xut de Joan per sobre el travesser, i una centrada de Ruíz des de la dreta que remata Albarrán incorporat a l’atac a boca de canó salvant Oriol al seu equip del segon gol. El conjunt osonenc ha realitzat la primera substitució en el 43’entrant Javi per Aitor.

En el segon temps i malgrat que l’Espanyol anés per davant en el marcador, els paràmetres en que s’ha desenvolupat el joc no han variat gens ni mica: Un Espanyol manant al mig del camp, intentant sentenciar el partit sense èxit, davant un Manlleu molt tancat i que també en algunes accions ha tret la destral de guerra. En especial i al marge de les cartolines vistes pel conjunt de l‘Osona, una entrada sense sancionar amb cartolina molt dura a Brian que ha necessitat atenció (veure foto) podent recuperar-se continuant en el terreny de joc.

Brian per molt poc – no s’ho esperava – no pot rematar una centrada de Miravent quan es trobava lliure de marca en el segon pal. La pluja s’intensifica de manera més clara al quart d’hora. Aitor deixa enrere al defensor de la seva banda Sánchez, penetra, centra deixant passar Rufo per Brian, i el col·legiat anul·la la jugada per posició antireglamentària molt dubtosa.           

L’Espanyol ho intentava entrant per les bandes a través d’Albarrán per la dreta o per l’esquerra Aitor i posteriorment Josu quan el substitueixi en un doble canvi en el que també sortirà Canadell.

Josu, molt actiu, serà entrat durament tan sols als vint segons de la seva sortida al camp per Mellado. Una incorporació per banda de Josu acabarà posant-li una pilota d’or a Rufo qui amb tot a favor rematarà incomprensiblement als núvols en una jugada en la que no colpeja bé l’esfèrica. El Manlleu tindria la seva única ocasió en el segon període amb un xut de González que blocaria ben segur el meta Pau (75’).

L’Espanyol mereixia el segon gol, però aquest no arribava. Altre cop va fallar el que no està escrit quan Albarrán pujant i centrant des de la dreta, Brian remata de primera fora amb tot a favor per superar a Oriol.

Poyatos realitza altre doble canvi entrant Verdú i Arroyo. Dos minuts després Rufo sentència després d’una centrada de Josu que no pot rematar Brian, i el refús li cau a Rufo qui remata al fons de la porteria ajustat al pal dret. En l’afegit, ocasió de Verdú amb xut que es marxa per sobre, i finalment, el col·legiat es complica la vida de mala manera xiulant un lliure indirecte dins l’àrea del Manlleu (veure foto) a l’alçada del punt de penal i amb la tanca del conjunt osonenc sobre la mateixa línia de gol. Es llençaria sense conseqüències colpejant en el peu de Sánchez i el partit arribaria al seu final amb el triomf esmentat del quadre blanc-i-blau i en mig d’una pluja ja intensa.      



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Pau, Albarrán,Bonilla, Ruben Duarte, Aitor, Miravent, Adrián Ruiz, Joan Jordán, Brian, Rufo i Gil.
Substitucions: Josu i Canadell per Aitor i Miravent, m. 68; Arroyo i Verdú per Albarrán i Gil, m.86.

AEC Manlleu: Oriol, Jordi, Guti, Torres, Aitor, Barnils, Pau, González, Kevin, Pérez i Fábrega.
Substitucions: Javi per Aitor, m. 43; Josuef per Fábrega, m. 46; Sánchez per Pau, m. 60.

Àrbitre: Raul Rodríguez Pórtoles, de la delegació de Sabadell. Ha mostrat cartolines grogues a Fábrega, m. 34, Guti, m. 41,  Barnils, m. 48, Mellado, m. 68, Torres, m. 91.   

Gols: 1-0: Rufo, m. 21; 2-0: Rufo, m. 83

Incidències: Encontre corresponent a la desena jornada de lliga del grup tercer de la Divisió d’Honor Juvenil disputat en el camp 1er de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Des del darrer minut del primer temps la pluja ha fet acte de presència, intensificant-se a partir dels vint minuts de joc del segon temps, caient un autèntic xàfec en els darrers minuts del partit.  


CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, GRUP 3r.
 



.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
R.C.D. ESPANYOL
28
10
9
1
0
27
2
2
F.C. BARCELONA
27
9
9
0
0
28
4
3
U.D. CORNELLÀ
20
10
6
2
2
15
8
4
GIRONA F.C.
19
9
6
1
2
12
6
5
C.D. SAN FRANCISCO
18
10
6
0
4
22
10
6
C.F. BADALONA
15
10
4
3
3
21
16
7
GIMNÀSTIC DE TARRAGONA
14
10
3
5
2
15
12
8
R.C.D. MALLORCA
14
10
4
2
4
9
9
9
REAL ZARAGOZA
14
10
4
2
4
21
22
10
F. P. ESP. MATARÓ
13
10
4
1
5
18
12
11
C.F. DAMM
9
10
3
0
7
10
14
12
S.D. HUESCA
9
10
3
0
7
7
22
13
A.E.C. MANLLEU
7
10
2
1
7
7
22
14
C.F. REUS DEPORTIU
7
10
2
1
7
7
25
15
C.D. CIDE
7
10
2
1
7
5
24
16
CLUB LLEIDA ESPORTIU
6
10
2
0
8
7
23





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M