dimecres, 16 de novembre del 2011

UN DOBLET DE SAMU, DONA EL TRIOMF
AL CADET "B" DAVANT LA GRAMENET (2-1)












RCD Espanyol Cadet “B”: 2 - U.D. At. Gramenet "A": 1

El Cadet “B” espanyolista va d’haver de lluitar de valent per derrotar a la Gramanet Cadet “A” que va aconseguir neutralitzar la ràpida avantatge aconseguida pels espanyolistes, i per sobreposar-se a un pèssim arbitratge com el que ens va obsequiar el senyor David Rodríguez Carballas.

L’Espanyol es va avançar als tres minuts de joc mitjançant Samu. El vuit espanyolista va transformar magistralment un cop franc directe a l’escaire dreta de la porteria defensada pel meta Sergi Cabré.     

L’Espanyol no feia gens malament tot i que li faltava encert o fortuna en els metres finals: Una penetració de Pol Mikel per la dreta arribant fins línia de fons es centrada i gairebé a un metre de la línia de gol rebutja primer Javier Romero com pot  i posteriorment acaba refusant la cobertura visitant.

En el minut 15 la primera acció polèmica del partit. Una penetració d’Adrián Rivas i quan supera al darrer defensor dins l’àrea es objecte d’un molt clar penal (amb la lògica cartolina vermella) al rebre la puntada del jugador rival (a pocs metres d’on es va produir la jugada amb el poc públic present inclòs es va sentir l’impacte del cop a la cama del espanyolista). A més, va necessitar inclòs de les assistències. Però si no veuen els col·legiats de Primera Divisió (lliga BBVA) l’impacte de l’esfèrica al ull de Romaric, doncs que podem esperar d’aquest senyor de Primera Catalana en un partit de cadets sense jutges auxiliars ni res... Molt desafortunat doncs i si va tenir un mal dia tot es pot perdonar en aquest mon, però sinó, millor que ho deixi i es dediqui a altre cosa. En l’acció va a més sancionar al fisioterapeuta Eric Monasterio, i posteriorment al tècnic local Gerard Zaragoza qui també va perdre els nervis davant la lamentable actuació d’aquest individu.

L’Espanyol a tot això va pogué fer el segon amb un xut d’Adrián Rivas ja recuperat que va rebutjar amb el peu el porter visitant. Però, el que son les coses, en la primera arribada a porta dels colomencs, la Grama va empatar amb un cop de fortuna: Krchnak va rematar colpejant la bola en un defensor perico amb tal mala sort que va desviar la trajectòria enganyant al meta Ayoub i acabant significant el gol de l’empat.

El 6 visitant Miquel Piqué se’n va anar als vestidors abans d’hora en veure en vint-i-vuit minuts dues cartolines grogues. La Gramanet es quedava amb deu jugadors. L‘Espanyol tindria abans del final del primer període una molt clara ocasió quan Adrián Rivas es marxa del seu adversari amb un bon retall i encarant al meta dins l’àrea xuta ras i creuat lluny del seu abast i l’esfèrica acaba estavellant-se al pal dret.  Un tret de Samu que ho torna  a intentar se’n va per sobre el travesser.

En el segon període, una centrada del ressent incorporat Campuzano es rematada per Sergi de cap acaba estavellant-se en la cama d’un defensor quan portava camí de gol.
Després d’un doble canvi entrant Chillón i Manchón renovant totalment la línia mitja de l’equip, arribarà el gol del triomf espanyolista. Serà de nou Samu qui rematant dins l’àrea aconseguirà establir el que serà resultat definitiu.

Una molt bona passada de Samu en profunditat per Sergi Santiesteban acabarà amb una vaselina del exterior blanc-i-blau que queda un pèl curta i rebutja el porter amb la punta dels dits a còrner.
En el 59’ doble canvi en els espanyolistes entrant Santi i Javi Navarro. Aquest darrer poca estona trepitjarà la gespa sintètica del camp tercer de Sadrià ja que en poc més de tres minuts veurà la cartolina vermella i serà expulsat pel col·legiat, deixant també al quadre perico amb deu jugadors.

Campuzano des de l’esquerra de l’atac perico va col·locar un bon centre i Santi entre el porter i un defensor no pot rematar per ben poc. Una arribada del lateral esquerre Erick Jair acaba amb una centrada que Campuzano remata per sobre el travesser. L’Espanyol mereixia el tercer gol davant una Gramanet que no va fer res més que defensar-se i a vegades amb duresa, repartint el col·legiat de manera desigual el nombre de cartolines. 

En les acaballes del partit Samu vol tornar a repetir i llença un lliure directe (de les poques faltes assenyalades) a un pam de la línia de l’àrea colomenca. La pilot colpeja lleugerament a un dels integrants de la tanca i acaba estavellant-se al pal dret, es passeja per tota la línia de gol i finalment no entra dins. Final del partit i triomf espanyolista, el quart en aquest campionat, després de dues derrotes lluny de Sadrià.
        


Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Ayoub, Marc Llavero, Roger Aleu, Alex, Erick Jair, Marc García, Pol Mikel, Samu, Adrián Rivas, Oscar Melendo i Sergi.
Substitucions: Campuzano per Pol Mikel, m. 41; Joel Chillón i Marc Manchón per Marc García i Oscar Melendo, m. 50; Santi Ferrer i Javi Navarro per Adrián Rivas i Sergi, m. 59; Joel Riera per Samu, m. 80.   

UD At. Gramenet: Sergi Cabré, Nikita Kostik, Jairo Ozaez, Miquel Piqué, Jordi Inglés, Joan Gendra, Julio Cesar, Filip Krchnak, Javier Romero, Marc Puente i Pedro Román.
Suplents: Alfons Molist (ps), Pablo Martín, Fco. Javier Santander, Enric Vicedo, Marc Corzo, Oscar García, i Carlos Belmar.

Àrbitre: David Rodríguez Carballas, de la delegació de Barcelona. Va haver-hi un autèntic recital de targetes tenint en compte que parlem d’un encontre de cadets. Va amonestar per part espanyolista a Alex, m. 8, Pol Mikel, m. 10, Marc Llavero, m. 74, Marc Manchón, m. 76, al membre del cos tècnic Eric Monasterio i al tècnic Gerard Zaragoza, m.15’ i 19’ respectivament i va expulsar amb vermella directa a Javi Navarro, m. 63. Per part visitant va expulsar amb doble cartolina al dorsal 6 Miquel Piqué (3’ i 28’). Va completar aquest senyor (l’àrbitre) una actuació nefasta amb decisions durant el partit en faltes i jugades sense transcendència difícils d’assimilar.   

Gols:  1:0: Samu, m.3; 1-1: Krchnak, m. 24; 2-1: Samu, m. 56.

Incidències: Encontre corresponent a la sisena jornada de lliga del grup tercer de Preferent Cadet, disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià del Besós. Temps assolellat, amb temperatura superior al normal per aquestes èpoques baixant ràpidament amb la posta del sol.


CLASSIFICACIÓ CATEGORIA PREFERENT CADET, GRUP 3r.



.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1U.D. CORNELLÀ "C"156501174
2
C.F. SANTA EULÀLIA136411158
3
U. At. HORTA 126402138
4
R.C.D. ESPANYOL "B"126402127
5
C.D. SANT GABRIEL106312106
6
U.D. At. GRAMENET10631299
7
C.F. DAMM "B"96303127
8
ESC. F. GIRONÉS-SÀBAT "B"9623177
9
C.E. L'HOSPITALET9630358
10
U.B. CATALONIA862221414
11
A.E. PRAT76213108
12
C.E. EUROPA "B"762131015
13U.D. UNIFICACIÓ BELLVITGE66204619
14
U.E. VILASSAR MAR "B"5612368
15
C.F. MONTAÑESA36033812
16
FUNDACIÓ P. CE JÚPITER16015620
 
 




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M