dimarts, 15 de novembre del 2011

AGENDA SOCIAL:
SOPAR DE NADAL DE LA GPE MANIGUA



El Sopar de Nadal 2011 tindrà lloc divendres 2 de desembre, a l'Hotel Hesperia del Mar (carrer Espronceda núm. 6 de Bcn), a les 21:00 h.


En el transcurs de l'àpat, lliurarem els nostres tradicionals guardons. Aquest any, el Guardó Elena Alcoverro, serà lliurat a la Sra. Araceli Pérez (presidenta de la Penya Els Incansables) i el Guardó de Difusió Espanyolista, serà lliurat al portal cibernètic d'nformació i opinió "Crónica Perica".

En acabar l’acte i després del passi de la pel·lícula resum de les activitats dels 13 darrers mesos de la GPE Manigua, dels parlaments de rigor i el lliurament dels guardons, hi haurà el tradicional sorteig de regals.


El preu és de 25,00 € i el menú és el següent:

Pica-Pica de: Mil Fulles de Formatge de Cabra i Mel / Anxoves del Cantàbric amb Alfàbrega i Olives Negres / Xips d'Iuca i Plàtan / Croquetes Casolanes de Pernil i Foie / Gambes en Tempura amb Vinagre Balsàmic / Piruleta de Meló i Pernil d’Ànec / Mini Quiches Variats (Pernil i Formatge, Cansalada, Samfaina amb Pinyons, Brandada de Bacallà)

Llom d’Ibèric a l’Oporto amb Graten de Patata i Cansalada

Mousse de Xocolata amb Salsa de Gerds

Cafè i infusions / Vi Blanc "Viña Heredad" D.O. Penedès / Vi Negre "Viña Heredad" D.O. Penedès / Aigua Mineral i refrescos

Menú infantil 12,50€: Pica-Pica / Canelons / Mousse de Xocolata


Us hi esperem!
--------------------------------------------------------------------------------

Reserves: 93 340 64 49 (contestador automàtic) o per correu electrònic: gpemanigua@telefonica.net
També podeu fer l'ingrés directament al nostre compte a la Caixa: 2100-0707-39-0200170321

http://www.gpemanigua.com/








S E N T I M E N T P E R I C O . C O M