dimarts, 15 de novembre del 2011

VUITENA VICTÒRIA DE L'ALEVÍ "A" (5-1)














RCD Espanyol Aleví “A”: 5 – CE L’Hospitalet: 1

Triomf molt més complicat del que el marcador final sembla suggerir, el que va aconseguir la tarda de dissabte a la Ciutat Esportiva de Sadrià l’equip Aleví “A” del RCD Espanyol davant el CE L’Hospitalet, en un encontre molt igualat en el primer i segon quart i que només a partir del darrer quart amb el quart gol (4-1) quedar definitivament sentenciat.

L’Hospitalet venia amb el precedent d’un 0-2 en la seva darrera visita a Sadrià en encontre que aquestes dues fornades van disputar sent alevins de primer any la temporada passada. I no ho van posar gens fàcil de nou malgrat la diferència en la classificació d’ambdós conjunts.

La primera ocasió va ser per l’Espanyol quan un llançament de lliure directe a càrrec del lateral esquerre Jordi Rodríguez als cinc minuts de joc, es tret a còrner per sobra la porteria per porter Batlle. Tan sols un minut més tard l’Espanyol, mitjançant Marc Samper, rematarà després d’una mitja volta al pal esquerre de la porteria del conjunt riberenc.     

La jugada polèmica va ser un gol anul·lat al dorsal 7 de l’Hospi, Marc Reinhardt, per posició antireglamentària, sent molt discutida la decisió arbitral lògicament entre la parròquia riberenca present a Sadrià.

Del possible 0-1 es va passar a l’1-0 en tres minuts. Jordi engalta de nou des de fora de l’àrea un autèntic obús que s’allotja a l’escaire sense que el porter visitant pogués fer res per impedir-ho. Si que va aturar posteriorment un xut ras de Samper en altre ocasió dels locals.

En el tram final del primer quart, l’Hospitalet va crear problemes al conjunt espanyolista amb un centre xut de Xavier Colombo que amb poc angle es va marxar per sobre el travesser, o en una falta en la que Aleix va veure la cartolina i sent llençada per Reinhardt bastant passada, Guillem Luna llençant-se al remat, l’esfèrica es va marxar per sobre el travesser.

En el segon quart, una falta penjada per l’Hospi es va passejar perillosament per l’àrea d’Oliver sense rematador. A la següent acció (m.2 d’aquest període), el quadre de Carles Martínez Novell, va fer el segon gol: Una jugada per la dreta culminada amb xut ras i creuat de Marc Rodríguez. Els riberencs protestaren l’acció demanant fora de joc, argument aquest que només es pot fer servir en futbol-7 si està el davanter dins la línia de l’àrea que delimita el fora de joc. De totes maneres, va ser difícil apreciar-lo des de la lateral contraria ben allunyada del lloc en qüestió.

>Semblava que l’Espanyol encarrilava l’encontre. Però vuit minuts després el davanter centre del conjunt riberenc El Yokouti, reduïa diferències quan un tret des de fora de l’àrea acabava a l’escaire de la porteria defensada per Oliver Leitón.

L’Espanyol va pogué sentenciar amb una gran ocasió de Samper que tot sol va creuar en excés l’esfèrica quan ja s’intuïa el gol. L’Hospitalet va intentar aconseguir empatar l’encontre i amb una fase de major domini sobre els espanyolistes van gaudir de dues oportunitats mitjançant Reinhardt. La primera d’elles en una falta que va blocar Manel, i en la segona en una rematada que es va marxar per molt poc fora, per sobre el travesser. El quadre espanyolista va marcar el tercer gol just un minut abans de la finalització del tercer quart. Una jugada de Dani Ribelles va ser culminada a boca de gol per Josep Viñas.

En el darrer quart, l’Hospitalet va notar el cop rebut amb el tercer gol i ja va baixar el seu rendiment sent més acusat quan en un contracop espanyolista amb precisa passada en profunditat de Miguel per Toni, aquest aconsegueix superar la mitja sortida del porter i batre’l de xut creuat.

Abans del cinquè, Miguel rebent de Marc Rodríguez, va pogué marcar però després de driblar la sortida del porter es va quedar sense angle i va acabar xutant fora a l’esquerra de la porteria visitant. El darrer gol blanc-i-blau el va aconseguir Marc Rodríguez, fent doblet, quan va superar al meta de l’Hospi en el segon temps, Francesc Font, d’un xut creuat.
   
Aquest és el vuitè triomf consecutiu del conjunt espanyolista en vuit jornades, que el permet seguir al capdavant de la classificació seguit be de prop del Barcelona a tres punts de distància.  


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:
1er. Quart: Oliver: Sergi Boira, Aleix, Jordi; Josep Viñas, Samper, i Toni.
2n Quart: Oliver, Bruno, Nacho Orteu, Joan; Miguel, Dani, i Marc Rodríguez.
3r. Quart: Manel, Sergi Boira, Nacho Orteu, Jordi; Josep, Marc Samper i Dani.
Darrer Quart: Manel, Bruno, Aleix, Jordi; Miguel, Marc Rodríguez i Toni.

CE L’Hospitalet: Carles Batlle, Alejandro Extraviz, Guillem Luna, Xavier Colombo, Marc Reinhardt, Damián Casanova i Barrahou El Yokouti.
Suplents: Francesc Font (p.s), Edgar Godoy, Marc Camos, i Kilian Serrano

Àrbitre: Francesc Xavier Brustenga Vila. Va mostrar tres cartolines grogues a jugadors espanyolistes: Aleix, m. 13, Miguel m. 21, i Bruno, m. 56.

Gols: 1-0: Jordi, m. 10; 2-0: Marc Rodríguez, m. 17; 2-1: Kilian, m. 25; 3-1: Josep, m. 44; 4-1: Toni, m.47; 5-1: Marc Rodríguez, m. 52.

Incidències: Encontre corresponent a la vuitena jornada de lliga de Primera Divisió Aleví disputat en el camp tercer de la Ciutat esportiva de Sadrià. Temps assolellat temperatura càlida.  

     

CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ, GRUP 1er. 
.CLASSIFICACIÓ  PTS PJPG PE PP GFGC
1R.C.D. ESPANYOL248800438
2F.C. BARCELONA218701409
3F.C. SANT CUGAT ESPORT1886022519
4U.E. VILASSAR DE MAR "B"1585032922
5C.F. DAMM "B"1384132421
6UNIÓ F.BASE JÀBAC i TERRASSA1384131917
7C. GIMNÀSTIC MANRESA 1384131922
8C.D. SANT GABRIEL "B"1284042420
9C.F. VILANOVA I LA GELTRÚ1284042227
10U.D. CORNELLÀ "B"1183231524
11C.E. L'HOSPITALET983051721
12C.E. MERCANTIL782152022
13U.D. At. GRAMENET MILAN782151234
14U.E. SANT ANDREU "B"682062230
15C. ESCOLA F. GAVÀ682061931
16VIC RIUPRIMER REFO F.C. "B" 180171134





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M