dilluns, 14 de novembre del 2011

XIV GALA DE PENYES DEL RCD ESPANYOL













































(Hotel Hesperia Tower, L’Hospitalet del Llobregat: Josep Maria)

Aquest dissabte passades les 21:00 hores va tenir lloc el segon acte més important del moviment penyístic blanc-i-blau després de l’Aplec: La Gala de Penyes, que enguany compleix la seva catorzena edició.

En el inigualable marc de l’Hotel Hesperia, més de tres-cents penyístes es van reunir en un sopar en el que la FCPE dona els habituals guardons i altres distincions. L’acte va estar encapçalat pel President del RCD Espanyol, senyor Ramon Condal, acompanyat de bona part dels seus consellers com els senyors Ciprés, Oliveró, Molinos, Beltrán, Bertomeu...

Després de la clàssica copa i aperitiu fins que arribessin tots els assistents a l’acte, va donar inici a l’acte pròpiament dit, es a dir el sopar de la XIV Gala de Penyes.  Els primers protagonistes van ser els membres esportius presents: El tècnic Mauricio Pochettino, Raul Rodríguez i els guardonats Joan Verdú (millor jugador),Marta Torrejón (futbol femení) i Edgar Badía (projecció futbol base). Álvaro Vázquez no va pogué ser present a recollir el seu guardó al trobar-se amb la selecció espanyola sub-21, recollint el guardó la seva mare i germà petit de mans de Jaume Martínez. Joan Verdú va fer lliurament d’una samarreta a Alberto Ariza, president de la FCPE.

No van faltar les distincions a tots aquells que la FCPE va tenir a bé de recompensar pels seus esforços en pro del RCD Espanyol, com a l’Agrupació de Veterans (recollint Rafa Marañón, Fernando Molinos, Coco Bertomeu, Iñaki, i Pedro Patón el pin d’or), Fundació Privada del RCDE (Javier Fernández Diaz), APMAE (recollint Joan Avilés), patrocinadors diversos de l’acte, el conseller sempre fidel a les penyes, el notari Enrique Beltrán, Jaume Martínez, els mitjans de comunicació en òrbita perica com Pericos On Line (Francesc Via), Radio Marca, el 9 Esportiu (Manel Rodríguez), el ex secretari general d’esports Maldonado (es va passar un video de les activitats solidaries a l’Àfrica on es va inaugurar un camp amb el nom de Dani Jarque), etc ... (prego disculpes per que a bon segur hauré omès a més d’un, però la memòria arriba fins on arriba i sempre sense cap tipus de animadversió o intencionalitat).  

També con ve sent habitual totes les penyes presents van recollir el seu recordatori en grups de deu penyes pujant a l’escenari i fent-se les rituals fotografies. Tot això mentre els presents procedíem a donar bona compta del sopar amb la lògica excepció dels membres de la FCPE que van tenir que “treballar” gairebé tota l’estona, per que l’acte es desenvolupés a la perfecció i l’èxit quedés plenament garantit com així va ser.

A la darrera part de l’acte, es van lliurar els darrers guardons per Rafa Marañón (veterans), Sergi Mas (COM Radio, al mitjà de comunicació), a Crónica Perica (difusió del sentiment espanyolista) i el còmic Pep Plaza va delectar-nos amb tot un seguit d’imitacions de personatges famosos i algun altre de “menys consideració” i tot un show de monòlegs i cançons.  

I com tot acte d’aquestes característiques, els habituals sorteigs amb els premis diversos en els que destacava la moto que surt a la foto, unes nits d’hotel per a dues persones o ordinadors portàtils entre molt altres regals que van ser sortejats. També com sol ser habitual, l’acte protocol·lari de la tallada del pastís (veure foto) amb Condal i Ariza.  Va finalitzar l’acte amb els discursos d’Alberto Ariza i del President Ramon Condal. Copa de Cava, cafè, i amb les notes del himne del RCD Espanyol vam finalitzar l’esdeveniment passades l’una de la matinada. Un any més cobrint aquest acte, tot i que en aquesta ocasió, ha sigut quelcom més especial per qui escriu aquestes línies.
      




3 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA JOSEP Ma. La meva enhorabona, al final s'ha fet Justicia divina i tu, que molt t'ho mereices, has rebut un toc de gràcia, per les hores invertides en el affer de cada dia a la Ciutat Esportiva i per aquests camps de Deu, en busca de la informació en vers el teu Blogg,per informar-nos a tots i totes, que es allo que tu estimes més el RCDE.
Repeteixo, enhorabona i salut per el teu dia a dia.
Figot47

Anònim ha dit...

Doble plaer: el teu merescut reconeixement i el no premi al "Talibán de las Ondas". Enhorabona!
EPB

Josep Maria ha dit...

Moltes gràcies per les vostres paraules. Salutacions.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M