dilluns, 1 d’octubre del 2012

1 PUNT DE 18 DISPUTATS, I CUERS DE LA LLIGA.
L'ESPANYOL S'ENFONSÀ MENTRE EL CONSELL S'HO MIRA...



RCD Espanyol: 0 -  C. Atlético de Madrid: 1



AIXÒ ÉS JA INAGUANTABLE!!! RESPONSABILITATS JA!!!

Un punt de divuit disputats. Cuers de la lliga de Primera Divisió. Que té que passar per què hi hagi dimissions en el Consell i destitucions en la part tècnica?. Amb el triomf d’At. Osasuna, l’Espanyol tanca ja la classificació de primera engrandint més encara, el nefast 2012 que porta disputat. El pitjor equip de l’any, i el pitjor començament de l’equip perico de TOTS ELS TEMPS a la lliga. A més l’Espanyol de l’encara tècnic Pochettino és el pitjor equip de les lligues europees més importants.   Per tant aquesta situació no per complicada i dramàtica deixa ser menys esperada. Era quelcom que la majoria de pericos ja intuíem a la pretemporada,  i que ja avisava l’anterior final de temporada. Lamentablement a la lliga no ens enfrontem ni a Perelada ni Olot ni Palamós amb tots els respectes per aquestes entitats catalanes... Devaluar cada temporada el potencial futbolístic de l’equip, acaba duent aquesta realitat. 

Avui davant l’Atlético de Madrid (segon partit de compliment de la sanció de la parella tècnica) l’Espanyol ha sortit sense Capdevila, autèntic forat a la banda esquerra de la defensa en anteriors partits. Ha sigut el sacrificat de la penúltima desfeta, ocupant el seu lloc Víctor Álvarez. Simao, altre caricatura de jugador, ha circulat com un ectoplasma difús per la gespa de l’estadi. El primer temps ha sigut d’autèntica pena. D’un equip condemnat per la pressió, pels seus propis errors, i per la seva pròpia incapacitat de competir davant un experimentat Atlético en ratxa que sortosament ha vingut a Cornellà sense el golejador Falcao i que fent ben poc s’ha endut els tres punts clarament. No vull pensar que hagués pogut passar si el davanter matalasser hagués agafat aquest sac de nervis i d’imprecisions que ha sigut el conjunt espanyolista en el primer temps...

Tiago avisava als tres minuts amb un xut que sortia per sobre el travesser. El partit transcorria sense res de destacable, el futbol brillava per la seva absència davant un Espanyol molt nerviós, que no donava una passada en condicions i un Atlético a veure-les venir i intentar aprofitar alguna ocasió. La lluita era al mig del camp per fer-se qualsevol dels dos equips amb el control del partit.

La paciència a la grada s’acabà ben aviat. Als vint-i-vuit minuts s’escolten a la zona de la Curva els primers i breus “Directiva Dimisión” (sic).  Tan sols un minut després una centrada des de la dreta a càrrec de Juanfran és rematada de cap lliure de marca en un garrafal error de marcatge dels dos centrals, per Raul García enviant l’esfèrica al fons de la porteria defensada per Cristian Álvarez. Era el 0-1 que feia presagiar molts mals auguris davant un Espanyol que ara si, quedava KO pressa del seu desconcert i de les poques energies positives després d’aquest principi tant nefast i que encara alguns no volen veure ni acceptar.

L’únic xut dels espanyolistes en aquest primer període fou després d’una cessió de Javi López a Cristian Gómez qui remata de volea alt, per sobre el travesser. Pochettino des del seu lloc de control del partit dona les ordres oportunes. Cal remeiar la situació i fer reaccionar l’equip i naturalment l’home adequat per aquesta proesa, és Rui Fonte. El seu principal referent en atac. Símptoma més que evident que el de Murphy ja ha perdut els papers fa massa temps i actualment arrossega amb les seves manies, fílies i fòbies a una feble plantilla a aquesta situació ja desesperada.  Es podrà dir que tampoc té gaire més. Es veritat, però ell junt a Planes han confeccionat aquesta plantilla i si no era prou bona o no creia que amb aquests vímets es podia fer un bon cistell, haver-ho dit i/o haver donat un cop a la taula i no haver-se responsabilitzat del projecte,  marxant en comptes d’empassar-se tots els gripaus que el Consell li ha fet menjar-se.

Els darrers minuts son un suplici. Domini matalasser, amb un centre xut de  Filipe Luis que sortosament es marxa per sobre la porta espanyolista. Al minut 44, tornen els crits ja clàssics quan l’equip és incapaç de treure en condicions la pilota de la zona defensiva davant la pressió madrilenya, endarrerint una i altre vegada la pilota.  Finalitza el primer temps amb crits unànimes de “Estamos hasta los huevos”.

En el segon temps es queda a la banqueta Simao i ho prova amb Stuani, doncs està en l’ànim del tècnic perico jugar amb onze cosa fart difícil amb el portuguès. El jugador uruguaià, veurà la cartolina groga només sortir... Poc s’hi ha lluït també i pensar que s’ha fitxat per quatre temporades !!!.  Sembla malgrat tot força més entonat el quadre espanyolista. Fer-ho pitjor era pràcticament impossible. Longo tindrà als cinc minuts de la represa l’ocasió per empatar però el seu xut creuat toparà amb la bona intervenció de Courtois que rebutja. Els pericos tanquen als matalassers en el seu camp. El públic es torna a enganxar amb el partit en un intent per ajudar als seus a la remuntada.  Rui Fonte tindrà una gran ocasió però quan es gira remata tant malament com sap, sortint la bola fora. El portuguès caurà en situacions antireglamentàries en varies ocasions i davant algunes errades en les passades acabarà també amb la paciència del respectable que no comprèn aquest fervor “pochettiniano” pel portuguès.

Arda perdent temps provoca deixant-se caure, una picabaralla en la que cau com un passerell Juan Forlín que l’intenta aixecar del terra i es crea  un bon embolic. Finalment l’argentí veurà una nova cartolina per la seva dilatada col·lecció particular.
Cristian Álvarez salva rebutjant el segon gol matalasser en una rematada del “Cebolla “ Rodríguez.  La rèplica perica un xut de més de vint-i-cinc metres a càrrec de Víctor Sánchez, un dels pocs que al menys ho prova. Rebutja amb bona intervenció el meta belga. 

Arribant al minut trenta, de nou els ja clàssics càntics de la Curva.  Dos minuts després Stuani tindria l’empat al seu cap. Li posa una pilota d’or un altre cop apàtic i lent Joan Verdú, però l’uruguaià rematarà de cap entrant al primer pal, tant malament com ha sabut, enviant l’esfèrica fora. En un dels contracops visitants altre cop el “Cebolla” estarà apunt de sentenciar el partit, però aquesta vegada Cristian es llueix rebutjant amb el peu la rematada del matalasser. 

Iglesias Villanueva té tota la paciència del món i més amb Courtois. Aquest perd tot el temps inimaginable  de la manera més descarada i li perdona la groga en el 83’. Al minut 85’ altre cop la Curva RCDE demana la dimissió de la directiva (sic).  Es clar no es donen per al·ludits... Directiva, qui és la directiva?, deu pensar el senyor Condal. Bé mentre ho esbrina, gaudeix a la llotja d’aquest Espanyol amb un “futur impressionant” en tots els sentis sota la seva merescuda i gratificant etapa presidencial.

Passotisme ja en els darrers minuts on la Curva ha aprofitat per recordar-nos a totes les llegendàries figures que han passat pel nostre conjunt els darrers temps (des de Raul Tamudo fins a Marañón). Mentre, en una pancarta li han dit al senyor Germán de la Cruz i Camarillas, que marxi d’una punyetera vegada (Vete ya!). Ho haurà entès?. Suposo que malgrat ho hagi entès, es sacrificarà  personalment i es cremarà pel bé de l’Espanyol i per seguir defensant el paquet accionarial del “propietari” que “tant bé” li representa ell,  al senyor de Vilassar... Ironia i fi sentit de l’humor per no plorar de ràbia i d’ingnació.

En els quatre minuts d’afegit, un darrer intent al que ha pujat fins i tot el capità i porter de l’equip Cristian Álvarez per si un cop de fortuna alguna vegada s’alineava amb l’Espanyol. Però aquesta, la fortuna, la sembrava i li creixia al jardí del propietari. No sé si al senyor Ramon Condal el visita tant sovint i en moments de tanta necessitat....

Xiulet final del partit i altre cop crits contra la directiva i recordant a Raul Tamudo Montero. Aquell que va sortir com va sortir després de l’enfrontament amb Germán de la Cruz i el Consell de Daniel Sánchez Llibre. Molta gent, ja havia abandonat l’estadi com un riu que suaument flueix cap el mar fins a cinc minuts abans dels noranta (o sigui 9 minuts abans que la pilota deixés de rodar). L’horari de finalització del transport públic (00:05h.) i el pèssim espectacle amb nul·les esperances de que l’equip revifés, en tenen la culpa. La situació ja és molt greu, dramàtica. I no em val fanatismes al·legant que només portem sis partits de lliga. Els números parlen per si mateix. A Valladolid caldrà guanyar. No val ja altre resultat. Agafem-nos que venen corbes!...       
   


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Cristian Álvarez; Javi López, Raúl Rodríguez, Héctor Moreno, Víctor Álvarez; Forlín, Víctor Sánchez, Cristian Gómez, Verdú; Simao i Longo.
Substitucions: Rui Fonte per Cristian Gómez, m. 35; Stuani per Simao, m. 46; Tejera per Forlín, m. 65.

C. Atlético de Madrid: Courtois; Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis; Mario Suárez, Tiago; Arda, Raúl García, Koke;  i  Diego Costa.
Substitucions: Cebolla Rodríguez per Arda, m. 60;  Gabi per Koke, m. 54; Adrián per Diego Costa, m 81.

Àrbitre: Ignacio Iglesias Villanueva, del comitè territorial gallec. Ha mostrat cartolines grogues a Héctor Moreno, m.42, Stuani, m.47, Arda, m.58, Forlín, m.59, Gabi, m. 60; Diego Costa,  m.65  i Raúl García, m.66.

Gol: 0-1: Raul García, m. 29.

Incidències: Encontre corresponent a la sisena jornada de lliga a Primera Divisió, disputat en l’Estadi RCDE a Cornellà-El Prat davant 21.888 espectadors, en un vespre de temperatura suau i agradable. En els prolegòmens, s’ha homenatjat en la llotja al seleccionador d’Espanya de Hoquei Patins Carlos Feriche, quatre cops campió del món, quatre cops campió d’Europa i invicte des de 2005 guanyant 55 partits consecutius. Feriche és a més, un reconegut soci perico.


CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
F.C. BARCELONA
18
6
6
0
0
17
5
2
C. ATLÉTICO DE MADRID
16
6
5
1
0
16
7
3
MÁLAGA C.F.
14
6
4
2
0
10
2
4
R.C.D. MALLORCA
11
5
3
2
0
7
3
5
SEVILLA F.C.
11
6
3
2
1
8
5
6
REAL MADRID C.F.
10
6
3
1
2
12
5
7
REAL VALLADOLID C.F.
9
6
3
0
3
10
6
8
REAL SOCIEDAD
9
6
3
0
3
8
9
9
REAL BETIS BALOMPIÉ
9
6
3
0
3
10
13
10
VALENCIA C.F.
8
6
2
2
2
8
8
11
LEVANTE U.D.
7
6
2
1
3
7
13
12
RAYO VALLECANO
7
6
2
1
3
7
13
13
R.C. CELTA DE VIGO
6
6
2
0
4
7
8
14
REAL ZARAGOZA
6
6
2
0
4
5
8
15
R.C. DEPORTIVO
6
6
1
3
2
8
12
16
GRANADA C.F.
5
6
1
2
3
4
9
17
ATHLETIC CLUB
5
6
1
2
3
8
14
18
CLUB At. OSASUNA
4
6
1
1
4
7
10
19
GETAFE C.F.
4
5
1
1
3
6
10
20
R.C.D. ESPANYOL
1
6
0
1
5
7
12


7 comentaris:

Anònim ha dit...

Esta temporada han hecho las maletas muchos jugadores validos de nuestro Club. El tiempo da o quita la razón. Como esto siga asi veremos si aguanta el tiron ahora estamos a 44 puntos de la salvacion y en seis partidos 1 punto. NO SE QUIEN SE TENIA QUE IR. Jordi vuelve y salvanos de esta. Tanto Fichaje para que si para esto ya teniamos jugadores coste cero.

Anònim ha dit...

Que entrenador del mundo despues de los ulrimos 35 partidos Solo haya ganado 5 seguiria en un club? Respuesta: solo 1, mauricio pochettino! Esto es patetico, un circo, dejemonos de romanticismos y aceptemos que este es el peor entrenador de la historia del club, vive de la suerte de su primer año con jugadores como tamudo luis garcia de la peńa moises chica kameni le salvasen la categoria y despues los haya echado uno por uno, Se le ha acabado el credito, no tiene argumentos ni conocimientos para ser entrenador de primera division y por el bien y el futuro del espanyol tienen que echarle hoy mismo! Basta ya de gentuza en este club y de una vez hagan las cosas como toca! Poche vete ya si de verdad quieres el club!

Anònim ha dit...

Sr. Planas Sr. Pochetino me parare que los que no tienen sitio son Uds.

Anònim ha dit...

Pochettino: GAME OVER. Ya no hay mas credito¡ Despues de todo el mal que has sembrado estos años en el club ahora te toca a ti irte, lo que pasa que como querras cobrar todo el contrato esperaras a que te destituyan¡ Aparte de ser un entrenador nefasto eres todavia peor persona, esto lo han manifestado a puerta cerrada todos todos todos los jugadores a los que has entrenado y echado. BASTA YA.

Anònim ha dit...

Poche dimision¡

Josep Maria ha dit...

Al penúltim comentari... Según el Consejero Delegado Joan Collet, el crédito de Pochettino es ílimitado... Veremos cuanto tiempo mantiene esta afirmación...
Saludos.

Anònim ha dit...

esto se veia a venir. no renovamos al entrenador del Juvenil y en cambio al de B si, no renovamos a los jugadores de la cantera tanto del juvenil con del B y fichamos a ciertos que nunca han vivido en el español, destituimos a 2 coordinadores del F. Base y fichamos a 2 bueno 1 mas 1 una que da la cara y otro que cumple con las instruciones del GDLC. y ahora que pues que 1 equipo esta haciendo aguas el B el boquete se esta produciendo. y todos a reir,




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M