dilluns, 1 d’octubre del 2012

DERROTA DEL FILIAL QUE SURT
DE LES POSICIONS DE PLAY-OFF.

RCD Mallorca “B”: 1 -  RCD Espanyol “B”: 0

Tercer partit sense guanyar i sense marcar.

Segona derrota del filial espanyolista en aquest campionat a Segona B. Els de Raul Longhi van caure per la mínima a Son Bibiloni davant el filial del Real Mallorca al encaixar un gol en el tram final del primer temps i no ser capaç de pogué capgirar el resultat advers durant el segon temps.

El filial del Mallorca no coneixia encara el triomf; de fet era el rei de l’empat de la categoria amb cinc empats i una derrota. El conjunt del “Nano” Soler obtenia la seva primera victòria precisament davant un Espanyol B que entra en una mini crisi i que fa que molts qüestionen ja al propi tècnic Raul Longhi.

Les principals novetats en l’onze de Longhi, la presència d’Edgar Badía a la porteria (indultat?) i de Lobato a la cobertura. Després d’uns minuts de domini local, l’Espanyol B tindria la possibilitat d’avançar-se en els peus de Cubillas. Si quelcom distingeix a aquest equip, el pobre nivell exhibit pels dos davanters centre, tant Pino com Cubillas. L’ex de Deportivo i Villarreal tingué la primera ocasió quan als sis minuts li envia una pilota d’or Víctor Armero en profunditat, però Cubillas remata tant malament com sap en l’intent de fer una vaselina. Un minut després un error en la cobertura mallorquinista fa que se’n vagi tot sol amb la pilota Cubillas i encarant Yeray, xuta fort però al ninot, i rebutja el porter del “Mallorqueta”.

Els primers trenta-cinc minuts de joc van ser dominats pel conjunt perico tant intensament com de resultat estèril, per complert. Ja ni hauria cap ocasió de perill al marge de les esmentades, però al menys el control del joc seria dels visitants davant un Mallorca B inoperant.  

En el 38, la primera gran ocasió dels locals; centra des de la dreta el veneçolà Paez, pilota que sembla fàcil per Edgar, però el meta perico topa amb Nacho Heras al mig com el dijous, i a pilota lliure li cau a Marc Fernández qui a porta buida i amb tot a favor en comptes de rematar de cap, vol controlar amb el pit per assegurar la rematada i aconsegueix el defensor espanyolista refer-se i evitar el gol balear. L’Espanyol ho passa malament aquests darrers minuts, doncs una escapada de Paez ha de ser rebutjada per Clerc a còrner. En el 43’ arribaria l’únic gol del partit quan el conjunt local dominava pe complert el joc. Una rematada de Marc Fernández rebota en Lobato i en posició dubtosa, remata Abdón Prats avançant-se a Edgar.  Abans del descans, Marc Fernández ho troba a provar des de la frontal aturant Edgar.

En el segon temps la pluja fa acte de presència després del descans.  Lobato talla un perillós contracop a càrrec de Paez qui guanya línia de fons i envia una perillosa centrada a l’àrea petita. Domini local, amb quelcom més d’anticipació.

El Mallorca B ho prova en una falta directa blocada per Edgar. El propi meta perico s’ha d’anticipar a Abdón que s’escapa de la marca de De Amo, sortint del seu àrea. Els vermells busquen l’esquena de la cobertura espanyolista en un equip que ha d’acabar avançant línies per intentar la igualada.

Una errada en passada horitzontal de Nacho Heras és a punt de costar car. Sortosament Capó no defineix bé, aturant Edgar. La rèplica perica una bona jugada amb rematada creuada des de l’esquerra de l’uruguaià Jorge, que Yerai desbarata cobrint bé el pal curt (56’). L’Espanyol B comença a fer-se amb el control a la zona ampla del camp altre cop, tancant al seu rival.  Armero enviarà una passada magnifica que Cubillas tot sol, remata de cap incomprensiblement fora a la dreta de Yerai quan ho tenia tot al seu favor. Així és molt complicat pogué marcar...

Longhi mou la banqueta i entra primer Sales i posteriorment Morant. El partit torna a igualar-se després d’una fase dominada pels blanc-i-blau en les que no van aprofitar les seves dues clares ocasions. Per part local, Abdón Prats en acció individual ho prova amb un llançament final fort, però desviat en una bona recuperació i progressió.

El resen ingressat Biel Gili posa a prova a Edgar amb un remat que atura el meta espanyolista.  Posteriorment seria el capità balear Víctor qui enviaria un fort tret buscant l’escaire que surt fora per poc.

En el tram final de partit, Seguín  surt per Ortiz. L’equip espanyolista intentaria aconseguir l’empat primer amb una centrada de Ivan Sales que altre cop Cubillas dins l’àrea remata horrorosament (85’) i amb posterioritat, una centrada xut del propi Ivan Sales que rebutja Yerai (89’).

Quatre minuts d’afegit, i Miquel Soler dona entrada a Ismael Traoré, ex jugador del juvenil espanyolista (draft 2011) i que va participar sortint en el segon temps a la final de la Copa del Rei a Borriana davant el Málaga. Mentre la pluja s’intensifica, s’exhaureixen els darrers instants d’un partit que acabà amb la segona derrota espanyolista. Encara hi hauria temps per que el col·legiat anul·lés de manera justa un gol al conjunt balear en el llançament d’un servei de falta que remata Pablo Marí de cap al fons de la porteria perica en posició clarament de fora de joc.

        
        

Fitxa Tècnica:
RCD Mallorca B: Yerai; Company, Charlie, Pablo Marí, Víctor; Nico Alex Vallejo; Capó, Paez, Marc Fernández; i Abdón Prats.
Substitucions: Biel Gili per Paez, m 58; Juan Hernández per Abdón Prats, m. 81; Ismael Traoré per Marc Fernández, m. 90. Altres suplents: Damià i Amer (p.s.)

RCD Espanyol B: Edgar Badía; Heras, Lobato, De Amo, Clerc; Mario Ortíz, Fran Miranda; Armero, Pino, Jorge Díaz i Cubillas.
Substitucions: Ivan Sales per Pino, m. 58;  Morant per Jorge, m 63; Seguín per Mario Ortíz, m. 84. Altres suplents: Germán (p.s.) i Héctor Rodríguez.

Àrbitre: Raúl Chavet García, de la territorial andalusa, assistit en bandes per Abel Álvarez López i Javier Moreno Muñoz. Ha mostrat cartolines a Capó, m. 28, Alex, 51 i Marc Fernández, m. 71 per part local i a Carles Clerc, m. 49, Jorge, m. 63 i Nacho Heras, m. 75 per part espanyolista.   

Gol: Abdón Prats, m. 43.

Incidències: Encontre corresponent  a la setena jornada de lliga al grup tercer de Segona Divisió B disputat ahir migdia en Son Bibiloni, a la Ciutat Esportiva del RCD Mallorca, Antonio Asensio. Partit retransmès en directe per IB3, televisió autonòmica balear.   


CLASSIFICACIÓ SEGONA DIVISIÓ "B", GRUP 3r.


.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
HURACÁN VALENCIA C.F.
177520112
2
C.D. OLÍMPIC
14742141
3
C.E. L'HOSPITALET
126330124
4
U.E. LLAGOSTERA
127331128
5
U.D. LEVANTE "B"
117322108
6
R.C.D. ESPANYOL "B"
11732265
7
U.E. SANT ANDREU
10724187
8
A.E. PRAT
10731376
9
C.E. CONSTÀNCIA
9723276
10
C.D. ATLÉTICO BALEARES
9723255
11
C.D. BINISSALEM
9623134
12
R.C.D. MALLORCA "B"
8715166
13
C.D. ALCOYANO
8722389
14
ONTINYENT C.F.
87223711
15
C.F. REUS DEPORTIU
7721477
16
VILLARREAL C.F. "B"
7621358
17
C.F. BADALONA
6513245
18
ORIHUELA C.F.
4504134
19
VALENCIA C.F. MESTALLA 
47043714
20
YECLANO DEPORTIVO
47115513
21
C.GIMNÀSTIC TARRAGONA
3603359



7 comentaris:

Anònim ha dit...

El partido de ayer entre dos filiales demuestra las diferencias entre lo que tiene que ser un filial y lo que no. Me explico: la media de edad del mallorca 20 años, todos muy jovenes, la del espanyol casi 24 años, incluso algun jugador 25. Y lo principal todos los jugadores del mallorca formados en sus categorias inferiores, del espanyol de 18 solo 2 formados en sant adria, clerk y edgar! Luego el resultado, encima perdemos! Ayer vi el partido por ib3 y la verdad no vi ni un solo jugador nuestro con capacidad de jugar en el 1 equipo, y mira si somos malos! Que alguien luego diga que hay que ser veteranos etc es penoso, la filosofia tendria que ser como la del mallorca, formar jugadores y que todos hayan pasado por nuestro futbol base!

Anònim ha dit...

Pues Armero, si que puede servir para el primer equipo, de hecho por si no lo esuchaste en IB3, lo queria fichar el Mallorca B, por ende, tu mensaje queda invalidado cuando dices que el Mallorca forma jugadores, cuando ficha como todos...

Anònim ha dit...

En el Mallorca B hay jugadores que han pertenecido a nuestra disciplina, incluido el entrenador, Soler.

Anònim ha dit...

Todos los jugadores del mallorca que jugaron ayer estan formados en su futbol base y no hay ninguno que haya pertenecido al espanyol. Asi que menos tonterias y aceptar que la filosofia actual del espanyol no es la adecuada para un filial. Y el armero mucho tendra que mejorar para jugar en primera division, primero tendra que destacar en el filial y de momento no lo ha hecho. A cesar lo que es del cesar y menos chachara y hablar sin saber lo que se dice.

Anònim ha dit...

Pues ultimo comentario deberias tomar ejemplo porque no tienes ni idea y comentas sin saber, porque por ejemplo a Traore lo ficharon el año pasado asi que formación el futbol base 0 patatero...

Anònim ha dit...

Uno no son 18 como ha hecho el espanyol

Anònim ha dit...

Al listillo del penultimo comentario, traore esta formado en el futbol base del mallorca, lo que pasa es ke ficho por el espanyol hace 2 temporadas y ahora ha vuelto a la isla!!




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M