dimarts, 2 d’octubre del 2012

AARON RENOVA PER CINC TEMPORADES AMB L'ESPANYOL


Aaron renova amb l’Espanyol

Punt final al “fulletó” d’aquest passat setembre. I s’ha resolt de manera satisfactòria pels interessos del RCD Espanyol.

Aaron Martín Caricol, nascut a Montmeló el 22 d’abril de 1997, i que  es trobava en una difícil situació entrenant a part del seu equip, el Cadet “A” espanyolista, ha renovat per cinc temporades amb el RCD Espanyol. Aquesta és la seva vuitena temporada en el futbol base perico.

Tot va desencadenar-se el passat 6 de setembre quan es van trencar les negociacions amb el seu representant “Mágico” Díaz, al no arribar a un acord amb el club. L’entitat espanyolista pretenia que Aaron renovés per cinc temporades a fi de que no es tornés a repetir situacions com la que va donar-se amb Tello per posar un exemple. Que en acabar la seva etapa de juvenil quedés totalment lliure i pogués marxar de l’entitat sense que el club pogués evitar la seva fuga del futbol base perico després d’haver-se fet com a jugador a la institució espanyolista durant tota la seva etapa formativa. El seu representant tan sols acceptava tres anys.

En mig d’aquesta situació, el FC Barcelona es va dirigir en varies ocasions als rectors del futbol base perico a fi que aquests li concedissin la baixa al jugador i pogués signar per l’entitat culer. L’Espanyol es va negar en rotund a aquest fet i va defensar els seus interessos fins al punt d’estar en una situació força complicada, sense fitxa i entrenant al marge. Els barcelonistes en cap moment no van voler saber res d’abonar les quantitats per la rescissió del seu lligam amb l’Espanyol.  Ahir dimarts un cop va signar per l’entitat espanyolista, ja es va integrar al conjunt de Dani Fernández. Una bona noticia en el futbol base espanyolista, on alguns gaudeixen tan sols publicant les dolentes...          



7 comentaris:

Anònim ha dit...

El bon treball sembla que ha donat bons fruits. En aquest cas s'ha de felicitar a la gent que portava el tema.

Sergi

Josep Maria ha dit...

I ara, que el nano es dediqui a jugar que és el que li agrada i a progressar com a jugador, allunyat ja de totes aquestes històries de les que ell és (ha sigut) el primer afectat. Certs pares i/o representants tindrien que valorar a vegades el mal que fan als seus fills en aquestes edats amb les seves actituds. D'acord que el futbol base espanyolista no està en aquests moments per llençar coets (esperem aixó canvií ben aviat amb el desenllaç dels propers esdeveniments a Can Perico), però si el noi gaudeix a l’Espanyol i vol continuar ...
Salutacions Sergi!.

Anònim ha dit...

Josep Maria,voste que és un gran coneixedor de la nostra casa,¿Com és el repartiment d'accions i els porcentatges entre els principals accionistes?ho demando per que no entenc aixo de la guerra Olivero-Dani?no te Dani la gran majoria d'accions? Gracies Per. La teva gran tasca Visca l'Espanyol

Josep Maria ha dit...

En resposta al tema de les accions, fa mal calcular-lo des de fora doncs hi ha participacions creuades en empreses, participacions de familiars. Les dades oficials de la darrera memòria del RCDE SAD referent a les majors participacions, son:

Teoserver SL; 12,57%
Ramon Condal: 6,83 %
Santi 1990 SL: 5,91
Equipos médico-Biológicos SA:5,75%

Però tal com dic, Teoserver es una societat d'inversió tant de Dani com de Condal. En la família Dani hi han altres posicions al marge del que té a Teoserver. A més hi ha un 20% (aproximadament) que no sap o no contesta. Vaja que no hi ha qui sàpiga on para. Des de gent desapareguda, accions perdudes de gent gran, persones que passen, gent que ja no resideix aquí o ja ni és de l'Espanyol (ex jugadors, ex tècnics) però que tenen accions, etc...
Entre Dani i Condal si no tenen majoria real (majoria real = majoria un cop descomptat la part que mai és present a les JGA) poc els hi faltarà. Entre els tres o com a molt entre els quatre primers junts ja no hi ha res a discutir. No fa falta eleccions doncs manen ells clarament.
(Equipos Médico-Biológicos és Sergio Oliveró, mentre que Santi 1990 és Nestor Oller fill de Santiago Oller històric directiu de l'època Meler).
Crec tot i que puc estar equivocat que l'única posibilitat d'alternativa vindria donada o bé que Condal o Dani venguessin els seus respectius paquets accionarials o que s'enfrontessin entre ells com va passar amb Dani-Lara (quan llavors es necessitava l'abstenció de l'editor).
Salutacions. No puc dir-ne més. Si algú sap més...

Anònim ha dit...

El representant de Aaron nega la noticia i diu que el noi jugarà aquest any al Cadet A i l´ány que ve al Barça. Desitjo que sigui altra mentida del Màgico i digui aixó perque no ha aconseguit el que volia. Sino el club ..el nostre Espanyol... faria el ridicul perden un jugador que si el volen que paguin.

Anònim ha dit...

No creo que Magico firme ningun contrato cuando el jugador queda libre dentro de 9 meses.
Y quedando libre puede firmar con cualquier equipo sin pagar nada al Español.

Anònim ha dit...

Doncs si ha de marxar gratis que aquest any no jugi.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M