dijous, 4 d’octubre del 2012

PRIMERA REACCIÓ ALS VERGONYOSOS DARRERS FETS A L'ESPANYOL:
NOTA PÚBLICA DE LA APMAE

Rebuda la següent nota de premsa de l'APMAE en resposta a tot el que ha succeït en el RCD Espanyol en les darreres hores, li donem l'oportú curs.


NOTA DE PREMSA DE L'APMAE.
 
L’APMAE, Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l’Espanyol, vol fer pública la seva indignació davant dels fets que s’han succeït en aquestes darreres quaranta vuit hores en el si de la nostra Institució. Si quedava algun accionista, soci o simpatitzant de la nostra estimada entitat que encara confiava en la capacitació i la aptitud d’aquest Consell d’Administració, els esdeveniments que s’han produït faran que ningú tingui ja dubtes sobre la seva incompetència.

Nosaltres vam intentar fa poc més d’un any provocar un canvi en el nostre Club mitjançant la presentació d’una candidatura a la Presidència i el Consell d’Administració a la Junta d’Accionistes del 12 de juliol del 2011. Amb un nou model de Club que vam exposar a tots els accionistes, vam defensar un Espanyol més modern, més fort, més plural i més de tots. Sense excloure a cap accionista, certament, creiem i seguim creient que és l’única solució per assegurar la supervivència del RCD Espanyol. I el temps ens ha donat la raó. L’ abrupta trencada presidència del Sr. Ramon Condal ens deixa una situació esportiva dramàtica, una pèrdua de set mil socis i un panorama econòmic i financer, com a mínim, malparada. Ha estat el canviar per a no canviar res. I el pitjor es que, amb l’anunci que el propi President acaba de fer ahir al vespre, sembla que alguns dels accionistes principals, inclosos el mateix Sr. Ramon Condal i alguns del seus consellers, no entenen, amb tots els respectes, de que va tot això.

Conseqüentment, des de l’APMAE volem manifestar:
1er. Que, atenent a les paraules que el portantveu del Consell va pronunciar, aquest dilluns, en les quals va assegurar que el Consell d’Administració continuaria endavant per una acte de responsabilitat col·lectiva dels seus membres, avui, dijous, cal titllar d’irresponsable la decisió unànime presa per aquest Consell de desfer-se i convocar eleccions pel 19 de novembre.

2on. Que la convocatòria d’una Junta Extraordinària d’Accionistes per vestir d’una certa legitimitat les vanitats d’alguns i la depuració de determinats membres de l’actual Consell ens sembla una absoluta manca de respecte a tots els accionistes i socis del RCD Espanyol i que, a més, no ajudarà en l’objectiu immediat i exclusiu que tenim els que estimem de veritat al Club, i que no és un altre que ajudar al primer equip a redreçar la seva posició al Campionat de Lliga.

3er. Que hem sentit vergonya aliena i, a la vegada, una profunda tristesa per la imatge que aquest Consell d’Administració ha transmès de la nostra Institució en els esdeveniments d’aquest dies i, perquè no dir-ho, en tantes altres ocasions.

4rt. Que l’APMAE treballarà ara i sempre per defensar la pluralitat, per defensar els interessos dels petits i mitjans accionistes i per aglutinar una majoria social viva, autèntica i potent en front de una majoria accionarial que esta fent perillar la viabilitat del nostre Club. Per aquest motiu és la nostra intenció presentar, de nou, candidatura a la Presidència i el Consell d’Administració del RCD Espanyol en la Junta General d’Accionistes del 19 de novembre.

Visca l’Espanyol !!

La Junta Directiva de l’APMAE





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M